Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Március 12. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd/MTI

Kábítószer miatt két férfit vettek őrizetbe Nógrád megyében

Kábítószer miatt két férfit vettek őrizetbe Nógrád megyében

Kábítószerrel való visszaélés miatt három férfi ellen indított eljárást a rendőrség Nógrád megyében, közülük kettőt őrizetbe vettek.

Dankóné Nagy Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a gyanúsítottakat február 20-a és március 6-a között fogták el a főkapitányság felderítő osztálya és a városi kapitányságok közös akcióiban.
Pásztón egy társaság telephelyén egy 38 éves férfi autójában találtak nyilatkozata szerint marihuánaként vásárolt növényeket és növényi anyagmaradványokat.
Egy 26 éves salgótarjáni férfi lakásán pszichoaktív anyagnak minősülő szereket, több mint száz tablettát, mintegy 260 gramm növényi törmeléket, valamint kisebb mennyiségű port foglaltak le.
Mátraverebélyben egy buszmegállóban ellenőriztek egy 62 éves férfit, akinek 31,5 grammnyi, fehér színű, amfetaminnak minősülő anyagot találtak a nadrágzsebében. Őt és a salgótarjáni férfit őrizetbe vették.

Címkék: kábítószer

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.