Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Június 20. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: police

Kábítószer kereskedőket fogtak el - videóval

Kábítószer kereskedőket fogtak el - videóval

Három férfit hallgattak ki gyanúsítottként a napokban a salgótarjáni nyomozók.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság eljárást folytat kábítószer kereskedelem bűntett miatt H. Gergely 31 éves budapesti és S. József 45 éves salgótarjáni, továbbá kábítószer birtoklás vétség miatt J. Gyula 38 éves salgótarjáni lakosok ellen.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai 2016. június 15-én a hajnali órákban Salgótarján belterületén ellenőriztek egy személygépkocsit és az abban utazókat. A rendőrök a gépjárműben utasként tartózkodó S. József ruházatát átvizsgálták és abban 23 gramm súlyú, krémes anyagot találtak, mely az előzetes szakértői vélemény szerint amfetamint tartalmaz és kábítószernek minősül.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján S. József a kábítószergyanús anyagot 2016. június 15-én - és azt megelőzően több alkalommal is - H. Gergely budapesti lakostól vásárolta, melyből további két személy részére is értékesített. A H. Gergely lakóhelyén megtartott házkutatáson a nyomozók nagyobb összegű készpénzt és a kábítószer terjesztéséhez szükséges eszközöket találtak és foglaltak le.

A nyomozók 2016. június 16-án házkutatást tartottak továbbá J. Gyula 38 éves salgótarjáni lakosnál is. A házkutatáson a rendőrök a hűtőszekrényben 2,27 gramm alufóliába csomagolt, krémes anyagot találtak meg, mely az előzetes szakértői vélemény alapján szintén amfetamint tartalmaz.

A három férfit a nyomozók elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság tagjai H. Gergelyt és S. Józsefet őrizetbe vették, míg J. Gyula szabadlábon védekezhet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,

2024. Május 03. 06:24, péntek | Helyi

128 éves a kisföldalatti

1896. 05. 03-án, Budapesten Ferenc József jelenlétében felavatták a földalatti vasutat, a \"kisföldalattit\".