Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. November 30. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: police

Kábítószer kereskedelem miatt őrizetben

Kábítószer kereskedelem miatt őrizetben

Két férfit hallgattak ki gyanúsítottként a salgótarjáni nyomozók.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer kereskedelem bűntett és kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást B. József 25 éves budapesti lakos és B. Péter 29 éves karancsaljai lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a salgótarjáni járőrök 2015. november 27-én 15 óra 45 perckor igazoltattak Salgótarján belterületén egy gépjárművel közlekedő férfit. Az ellenőrzéskor B. Péter ruházatában és a jármű utasterében zöld növényi törmeléket, és fehér kristályos anyagot találtak meg és foglaltak le a rendőrök. A 29 éves karancsaljai lakost a rendőrök elfogták, a kapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás során adat merült fel arra, hogy B. Péter a lefoglalt kábítószer gyanús anyagot Budapesten vásárolta. A nyomozók a széleskörű adatgyűjtés eredményeképp megállapították, hogy a zöld növényi törmeléket B. József értékesítette a férfi részére. A rendőrök a gyanúsított budapesti lakásán házkutatást tartottak és 25,6 gramm zöld növényi törmeléket és további kábítószer gyanús anyagokat és azok értékesítéséhez szükséges egyéb tárgyakat találtak és foglaltak le. A nyomozók B. Józsefet előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szakértők bevonásával folytatja a további eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,