Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2020. Augusztus 27. 12:53, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt hallgatták ki őket - videó

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt hallgatták ki őket - videó

A megalapozott gyanú szerint Pásztó belterületén, egy gépkocsiból adta el a kábítószert a két férfi.

A Pásztói Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 38 éves B. Elemér és a 38 éves V. Roland ellen, továbbá kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt a 24 éves F. Gábor ellen.

A pásztói rendőrök 2020. július 30-án 20 óra körül a város belterületén ellenőrizték a 24 éves férfit, akinek ruházata átvizsgálásakor két darab alumínium fóliába csomagolt, kábítószergyanús, kristályos anyagot találtak meg és foglaltak le. Az elvégzett gyorsteszt kábítószerre pozitív jelzést adott.

A nyomozók a beszerzett adatok alapján megállapították, hogy F. Gábor az ellenőrzését megelőzően Pásztó belterületén – előzetes megbeszélés alapján – a V. Roland által vezetett gépkocsihoz ment, majd a gépkocsiban tartózkodó B. Elemértől megvásárolta a tőle később lefoglalt kristályos anyagot. A Pásztói Rendőrkapitányág munkatársai a két férfit 2020. augusztus 26-án elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 15:15, kedd | Helyi

Áder János a fenntartható életmódról és az újrahasznosíthatásról is beszélt diákoknak Pétervásárán.

Áder János korábbi köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke környezetvédelmi, fenntarthatósági témájú előadást tartott.

2024. Május 07. 08:33, kedd | Helyi

Kibervédelmi intézet: nagy összegű pénznyereményre hivatkoznak telefonos csalók.

Nagy összegű nyeremény ígéretével próbálkoznak telefonos csalók - tudatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.

2024. Május 07. 08:00, kedd | Helyi

Záporok, zivatarok jönnek.

Egy hidegfront hatására erősen megnövekszik a felhőzet, és több helyen várható eső, zápor, zivatar.

2024. Május 07. 04:26, kedd | Helyi

A magyar olimpiai csapat párizsi formaruhái

Élsportolók és hírességek mutatták be a magyar olimpiai csapat párizsi formaruháit. A Magyar Sport Napján tizenhat-tizenhat élsportoló és meghívott híresség mutatta be a magyar olimpiai és paralimpiai csapat formaruháit.