Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. November 09. 07:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Kábítószer birtoklásáért vettek őrizetbe egy férfit Somoskőújfaluban

Kábítószer birtoklásáért vettek őrizetbe egy férfit Somoskőújfaluban

A rendőrök egy 36 éves férfi lakásának műhelyében találták meg a kábítószert, ellene - őrizetbe vétele mellett - büntetőeljárás indult.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Sz. Roland 36 éves somoskőujfalui lakos ellen.
A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya és a nyomozóhatóság munkatársai a rendelkezésre álló adatok alapján 2013. november 6-án házkutatást tartottak Sz. Roland lakásán és az ahhoz tartozó helységekben. A nyomozók a ház műhelyében 30,8 gramm - az előzetes szakvélemény alapján metamfetamin tartalmú kábítószert - úgynevezett kristályt, valamint a kábítószer értékesítéséhez felhasználható önzáró műanyag tasakokat és egyéb eszközöket találtak, és foglaltak le.
A férfit a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Sz. Rolandot a hatóság őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását. Az eljárás szakértők bevonásával folyamatban van.

Címkék: kábítószer

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,