Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Május 08. 14:00, kedd | Helyi
Forrás: police

Kábítószer-birtoklás és -kereskedelem Szirákon

Kábítószer-birtoklás és -kereskedelem Szirákon

Három férfit hallgattak ki gyanúsítottként a pásztói rendőrök.

A Pásztói Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem vétség megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 39 éves, továbbá kábítószer birtoklása vétség miatt egy 35 éves és egy 22 éves sziráki férfi ellen.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának munkatársai, valamint a Pásztói Rendőrkapitányság járőrei 2018. május 7-én az éjszakai órákban Szirák belterületén ellenőrizték a gyalogosan közlekedő 35 éves férfit, valamint a gépjárművel közlekedő 39 éves férfit és 22 éves társát. A rendőrök a végrehajtott ruházatátvizsgálások és a gépjármű átvizsgálása során több darab alufóliába csomagolt, kábítószergyanús fehér színű port és azok elfogyasztásához szükséges eszközöket találtak meg és foglaltak le. A megtalált és lefoglalt anyagon végrehajtott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott.

A nyomozás során megállapítást nyert továbbá az is, hogy a 22 éves és a 35 éves gyanúsítottnál megtalált és lefoglalt kábítószert - a rendőri ellenőrzést megelőzően - a 39 éves férfi adta át részükre.

A rendőrök a három sziráki lakost elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.

2024. Július 16. 09:00, kedd | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 16. 08:39, kedd | Helyi

Rétvári Bence: jól indult a járóbeteg-időpontfoglalás az Egészségablak alkalmazásban.

Az indulás óta napi csaknem ötszáz időpontot foglaltak a betegek az Egészségablak mobilalkalmazással a járóbeteg-szakrendelőkben.