Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. Február 18. 15:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Jut pénz fejlesztésre Salgótarjánban

Jut pénz fejlesztésre Salgótarjánban

9,2 milliárd forint bevételi és kiadási főösszeggel fogadták el Salgótarján idei költségvetését, a büdzséből a város 2,6 milliárd forintot fordíthat fejlesztésekre.

A 2014-es esztendőt 1,7 milliárd forint pénzmaradvánnyal nyitotta Salgótarján. Székyné dr. Sztrémi Melinda, a város polgármestere a költségvetés tárgyalása során elmondta, hogy a tavaly a kormánytól kapott 1,1 milliárd forint extra támogatás lehetőséget teremt arra, hogy több mint 300 millió forintot fordítsanak idén útfelújításokra, 20 millió forint önerőt biztosítsanak a közfoglalkoztatáshoz, 24 millió forintot az északi városrész turisztikai fejlődését nagyban szolgáló salgóbányai fogaskerekű kisvasút kivitelezésének előkészítéséhez, és 40 millió forintból játszótereket építsenek. Több jut sportra és közművelődésre is idén, de tartalékok is vannak a rendszerben: működésre például 43 millió forint.

Forrás: radiofocus.hu

További híreink
Ízkollázs
Palóc blog
Menetrendek
Képeslapküldő

Címkék: fejlesztés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 08:18, hétfő | Helyi

Megtartották az Élet menetét Budapesten.

Megtartották az Élet menetét vasárnap, Budapesten. A holokauszt áldozataira emlékező, 20. alkalommal megrendezett séta résztvevői a Dohány utcai zsinagógától a Keleti pályaudvar előtti térre vonultak.

2024. Május 06. 08:00, hétfő | Helyi

Szeles, de napos, meleg hétkezdet.

Csupán fátyol- és kisebb gomolyfelhők zavarhatják a napsütést, zápor, zivatar kialakulásának minimális lesz az esélye.

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Nyárias meleg, futó záporokkal.

Kezdeti napos időt egyre több gomoly és fátyolfelhő zavarhatja meg.

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő