Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2013. Március 10. 10:30, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Járművet rongált a garázda

Járművet rongált a garázda

A Salgótarjáni Rendőrkapitányságra tett bejelentést a minap egy hölgy, mely szerint gépkocsiját egy személy megrongálta.

A helyszínen a rendőrök a beszerzett adatok alapján megállapították, hogy a bejelentést megelőzően a sértett Salgótarján belvárosában közlekedett személygépkocsijával. Ekkor a már álló helyzetben lévő jármű motorház tetejére egy arra gyalogosan haladó – egy szórakozó helyről kijövő - fiatal lány ráugrott és annak szélvédőjére több alkalommal, ököllel ráütött, ennek következtében az üveg betört. A személy a helyszínről elszaladt.
A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 18 éves bárnai lányt rövid időn belül elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították, aki ellen garázdaság vétsége elkövetése miatt folytat a hatóság büntetőeljárást.

Címkék: garázda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 09:00, szombat | Helyi

A 37. muzsikustábort rendezik meg Balassagyarmaton.

A 37. \"Zene határok nélkül\" elnevezésű nemzetközi muzsikustábort rendezik meg a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton szombattól július végéig.

2024. Július 20. 08:37, szombat | Helyi

Párizs 2024 - Ferenc pápa: az olimpiai játékok a békét, nem a háborút hirdetik.

Az olimpiai játékok természetüknél fogva a békéről, nem a háborúról szólnak hangoztatta Ferenc pápa Laurent Ulrich párizsi érseknek címzett és pénteken közzétett levelében.

2024. Július 20. 08:25, szombat | Helyi

Együtt kel fel a Hold és a Szaturnusz július 24-én este.

Együtt kel fel a Szaturnusz és a Hold a keleti horizonton, és együtt emelkednek egyre magasabbra; a jelenség szabad szemmel is látható lesz július 24-én este 10 óra után az égbolton.

2024. Július 20. 08:15, szombat | Helyi

Több felhő jön, de marad a kánikula.

Egy légörvény hatására több lesz a felhő fölöttünk.