Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Szeptember 18. 07:30, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Járművekre szakosodott a fiatal tolvaj

Járművekre szakosodott a fiatal tolvaj


A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozást folytat egy 33 éves salgótarjáni férfi ellen lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt.

A férfit azért állították elő a rendőrkapitányságra és hallgatták ki gyanúsítottként, mivel a rendelkezésre álló adatok alapján 2012. szeptember 15-én az éjszakai órákban eltulajdonított egy Salgótarján belterületén parkoló személygépkocsit mintegy 50.000 Ft értékben. A beszerzett adatok alapján megállapítást nyert továbbá, hogy a fiatalember 2012. szeptember 16-án a hajnali órákban Salgótarjánban egy garázsba is – annak ajtaját befeszítve - bement és onnan egy motorkerékpárt tulajdonított el az ahhoz tarozó bukósisakkal, motoros kesztyűvel, esővédő ruházattal és kulcskészlettel együtt mintegy 125.000 Ft értékben.
A férfit – akit a lopott gépkocsiban ülve fogtak el a rendőrök - gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vételét rendelték el. A rendőrök lefoglalták az általa eltulajdonított járműveket és tárgyakat. A gépkocsi átkutatását követően abban további, feltehetően bűncselekményből származó értékeket is találtak.

Fotónk illusztráció.

Címkék: tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.