Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Május 21. 12:58, kedd | Helyi
Forrás: police

Jármű önkényes elvétele Balassagyarmaton

Jármű önkényes elvétele Balassagyarmaton

Egy 17 éves fiút hallgattak ki gyanúsítottként a rendőrök.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság két rendbeli jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 17 éves nógrádszakáli fiú ellen.

A nyomozás adatai alapján a fiatalkorú 2019. május 18-án a hajnali órákban Balassagyarmat belterületén egy nyitott gépjárműbe beszállt, majd azt a benne hagyott indítókulccsal beindította azzal a céllal, hogy azzal lakásáig közlekedik. A gyanúsított ezt követően a gépjárművel az egyik helyi bolt parkolójában megállt, majd egy ott parkoló másik gépkocsi ajtaját kinyitotta, a járművet beindította és azzal folytatta útját. A fiatalkorút a balassagyarmati járőrök a város belterületén ellenőrzés alá vonták, elfogták és a rendőrkapitányság épületébe előállították. Az ellenőrzés során megállapítást nyert az is, hogy a 17 éves nógrádszakáli fiú érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik, továbbá a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív jelzést adott.

A rendőrök a fiatalkorút gyanúsítottként hallgatták ki, valamint vele szemben szabálysértési eljárást is indítottak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.