Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Október 24. 13:30, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Járdát újítottak fel Karancslapujtőn

Járdát újítottak fel Karancslapujtőn

Negyvenhétmillió forint uniós támogatás segítségével épült járda Karancslapujtőn.

A fejlesztéssel a gyalogos közlekedés vált biztonságosabbá a településen. A szűk völgyben elhelyezkedő falu főútja mellett eddig több kilométeres szakaszon nem volt járda, így a 16 óvodás és a 40 kisiskolás kénytelen volt az út szélén közlekedve eljutni az óvodába, vagy iskolába. A közelmúltban azonban a csapadékvíz elvezető hálózat korszerűsítésével párhuzamosan elválasztották a gyalogos közlekedést az úttesttől. A szűk terek miatt a csapadékvíz helyenként zárt rendszerű lett, a szükséges helyeken szegélyeket építettek az úttestre, amelyet több helyen is szélesítettek.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: járda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.