Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Április 12. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Izgalmas meccsek a labdarúgó megyei másodosztályban

Izgalmas meccsek a labdarúgó megyei másodosztályban

Izgalmasan alakulnak a megyei II. osztályó labdarúgó bajnokság küzdelmei.

A Kazár és a Cered nyert, Karancsberény csapata azonban kikapott a megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság keleti csoportjának dobogósai közül. A rangsort Kazár együttese vezeti, a kazáriak a 17. fordulóban hazai pályán 3-0 arányban verték a szomszédvár Vizslás alakulatát. A játéknap további eredményei: Cered – Ságújfalu 7–0, Jobbágyi – Karancsberény 3–2, Karancsalja – Etes 5–0, Zagyvaróna – Mátraszőlős 7–0, és Lucfalva – Mátraterenye 10–2. A listavezető Kazár 37 pontot gyűjtött eddig, míg a második Cered 36, a harmadik Karancsberény pedig 33 pontos.

A megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság nyugati csoportjában a huszadik fordulónál tartanak a csapatok, itt ugyancsak két dobogós gárda tudott nyerni, és ebből a listavezető Bánk profitált a legtöbbet, hiszen így már 11 pontos az előnye. Az eredmények: Bánk – Szügy 2–1, Diósjenő – Patak 3–2, Nagyoroszi – Ipolyszög 1–2, Őrhalom – Rétság Városi SE 4–1, Nógrádsáp – Romhány 2–3, Nézsa – Borsosberény 2–0, és Szendehely – Dejtár 1–1. A bajnoki tabellát a 47 pontos Bánk vezeti, míg a második helyen a 36 pontos Patak, harmadik helyen pedig a 32 pontos Ipolyszög áll.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: labdarúgás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.

2024. Július 16. 09:00, kedd | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 16. 08:39, kedd | Helyi

Rétvári Bence: jól indult a járóbeteg-időpontfoglalás az Egészségablak alkalmazásban.

Az indulás óta napi csaknem ötszáz időpontot foglaltak a betegek az Egészségablak mobilalkalmazással a járóbeteg-szakrendelőkben.