Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Április 19. 11:09, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Ittasan ült volán mögé a fiú, nem lett jó vége

Ittasan ült volán mögé a fiú, nem lett jó vége

A 15 éves fiú ittasan, engedély nélkül vitte el nagynénje autóját Faddon. Rokonával autókázni akartak, de balesetet szenvedtek. Mindketten megsérültek.

Faddról érkezett bejelentés, hogy egy Fiat Panda típusú autó egy ház kerítésének hajtott szombat hajnalban, a kocsiban ketten utaztak mindketten megsérültek. A helyszínre érkező kollégáink meglepve tapasztalták, hogy a kocsit egy 15 éves fiú vezette. Még nagyobb volt a megdöbbenésük, amikor a jogosítvány nélkül közlekedő sofőrt megszondáztatták, és a szonda pozitív értéket mutatott. Az adatgyűjtés során kiderült, hogy a fiatal nagynénje autójával hajtott neki egy ház kerítésének. A rokon azonban nem adott neki engedélyt arra, hogy a kocsit használja – közölte a rendőrség.

A fiatalnak számos szabályszegés miatt kell felelnie. Vele szemben a rendőrök engedély nélküli vezetés és baleset okozása miatt is eljárást indítanak. Feljelentik továbbá ittas vezetés vétség és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetése miatt is.

Címkék: autó, baleset, Fadd, ittas

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.