Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2015. Január 05. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Itt van az otthonunk, itt van a jövőnk!

Itt van az otthonunk, itt van a jövőnk!

Salgótarján közgyűlés módosította az „Itt van az otthonunk, itt van a jövőnk!” ösztöndíj-pályázatról szóló korábbi rendeletet.

A pályázatot eddig két tanévben hirdette meg az önkormányzat. A két pályázati eljárás eredményes volt, ennek keretében összesen 16 fő ösztöndíjas támogatására nyílott lehetőség.
A rendelet elfogadása óta eltelt időszak, valamint a pályázati eljárásban résztvevőkkel történt egyeztetések, vélemények és a két év tapasztalatai alapján az ösztöndíj-pályázat kiírásának határidejét az önkormányzat a tárgyév január 31. napja helyett március 31. napjára módosította.
A módosítás alapvető célja, hogy a pályázati kiírás rendelkezései a lehető legjobban alkalmazkodjanak a felsőoktatási képzési rendszer sajátosságaihoz, ezzel is segítve az ösztöndíj-programba bekapcsolódó és támogatott hallgatókat, amely szükségszerű és egyértelműen pozitív hatást eredményezhet a jövőben.

Képünk illusztráció.

Címkék: rendelet

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 11:21, szerda | Helyi

Balatoni Katalin: augusztus 1-jén megkezdődik a tankönyvek kiszállítása az iskolákba.

Augusztus 1-jén megkezdődik annak a 13 millió tankönyvnek a kiszállítása az iskolákba, amelyek a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO) üllői raktárában várakoznak jelenleg.

2024. Július 31. 09:00, szerda | Helyi

Pollenhelyzet - Hamarosan kezdődik a parlagfűszezon!!!

A parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan július utolsó hétvégéjén több helyen is elérheti a tüneteket okozó szintet, az allergiás tünetek erősségének mérséklése érdekében a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Közpo

2024. Július 31. 08:15, szerda | Helyi

Sok-sok napsütés.

Szinte mindenhol zavartalan napsütésben lesz részünk, csapadék sehol sem várható.

2024. Július 31. 08:00, szerda | Helyi

Tűzgyújtási tilalom!!!

A tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, továbbá az erdőterületen és a szabadban történő tűzgyújtás szabályai az alábbiakban olvashatóak.