Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2012. November 08. 05:00, csütörtök | Belföld
Forrás: mno.hu

Itt az új Maserati Quattroporte

Itt az új Maserati Quattroporte

Januárban, a Detroiti Autószalonon mutatkozik be a luxusautó új generációja.

A jövő év első autószalonján, Detroitban mutatkozik be az új Quattroporte. Egyelőre csak képeket hoztak nyilvánosságra a luxusszedánról, a sajtóanyagot úgy fogalmazták meg, hogy egyetlen technikai részlet se derüljön ki. Formailag az előző generáció továbbfejlesztése az új modell, nem történtek forradalmi módosítások

Az új Quattroporte hosszabb elődjénél, ennek ellenére valószínűleg könnyebb a búcsúzó generációnál. Elkészítéséhez bőven használtak alumíniumot, és egyéb tömegcsökkentő megoldásokat is bevetettek az olaszok. Az utastér minimalista, de kellően elegáns, a korábbinál nagyobbnak ígérkezik a lábtér.

Vadonatúj, új generációs hajtáslánc került az autóba, a Maserati és a Ferrari közös fejlesztéseként. Egy (valószínűleg turbós) V8-as motor biztosan lesz a kínálatban, teljesítménye egyelőre nem publikus, de a sajtófotókon látható rendszám alapján 530 lóerős lehet. Pletykák szerint V6-os, hibrid és összkerékhajtású változatok is felbukkanhatnak az új Quattroportéből.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 19:25, péntek | Belföld

Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban a Vodafone folyamatos hálózatfejlesztésének köszönhetően

A szolgáltató országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett.

2024. Május 17. 18:41, péntek | Belföld

GVH: számos ponton módosít a Viber hatósági eljárás miatt

Számos ponton módosít a Viber internetalapú üzenetküldő szolgáltatás a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárásának köszönhetően - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel

2024. Május 17. 14:40, péntek | Belföld

KSH: a benzin 12, a dízel 1 forinttal olcsóbb a szomszédos országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 609 forint volt, ami megegyezik a régiós átlagértékkel. A szomszédos országokban az átlagár 621 forint volt.

2024. Május 17. 10:04, péntek | Belföld

Orbán Viktor: olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését

Olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését, az amerikai választással együtt - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.