Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. Január 17. 09:27, péntek | Helyi
Forrás: hvg

Itt az okospapír - és még értelme is van (videóval)

Itt az okospapír - és még értelme is van (videóval)

Az Ericsson okos papírja egy olyan digitális jeladóval van felszerelve, mely egyetlen érintésre információt küld a felhasználó okostelefonjára, vagy egyéb mobileszközére.

Az Ericsson okos papírja egy olyan digitális jeladóval van felszerelve, mely egyetlen érintésre – az emberi testet a hálózat részeként használva – információt küld a felhasználó okostelefonjára, vagy egyéb mobileszközére. Az azonosító információ a festékben, a nyomtatott anyagban található.

Az okos papír technológia lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármi minket érdeklő információt megtudjunk egy adott termékről. Vásárlás közben például nem csupán a megvásárolni kívánt termék beltartalmi értékéről tudhatunk meg mindent, de információt kaphatunk akár a termék összetevőinek származási helyéről, az előállítás módjáról és helyéről, hogy fenntartható módon készült-e, a termék gyártójáról, és bármi másról, amivel a terméket felruházták – csupán hozzá kell érnünk a csomagoláshoz.

A technológia a marketing területén is érdekes újításokat tesz lehetővé. Bármilyen Connected Paper technológiával felruházott szórólap vagy egyéb hirdetési anyag azonnali hozzáférést nyújthat különböző videó anyagokhoz, vállalati információkhoz, elérhetőségekhez, vagy éppen az online megrendelés is megkönnyítheti.

Forrás: www.hvg.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Nyárias meleg, futó záporokkal.

Kezdeti napos időt egyre több gomoly és fátyolfelhő zavarhatja meg.

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő

2024. Május 04. 08:00, szombat | Helyi

Jó idő lesz hétvégén, vasárnap van esély záporokra.

Túlnyomóan napos idő várható. Kezdetben a Dunántúlon lesz több a felhő, néhol eső, zápor is előfordulhat.

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.