Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. December 18. 16:00, szerda | Helyi
Forrás: partyzoo

Itt a jövő pólója, a Silic... - videóval

Itt a jövő pólója, a Silic... - videóval

Amiről lepereg a kóla, és a festék is!

A mosószergyártók most nem örülnek… megérkezett a bekoszolhatatlan póló a Silic. A póló képes ellenállni a kóla, vörösbor, a kakaó és még a festék által hagyott foltoknak is.

A ruha anyaga poliészter, amelyet átitatnak olyan speciális vegyi anyagokkal, amelyek ellenállnak a víz molekuláknak. A Silic póló milliárdnyi szilícium-dioxid részecskéből áll, a kötött a szálak képesek taszítani a víz alapú folyadékokat.

Ha az gondoljátok ez a jövő, nos akkor nagyot tévedtek! Ez már a jelen. A felsőrészek értékesítése már 2014 májusában elindul, és áruk 30 font, azaz 10.000 forint körül várható.

A pólókat nem kell öblítővel mosni, és még a szárítógépbe sem kell helyezni mosás után. Mosni azért néha nem árt, erről mellékelt tájékoztatót kap majd a boldog új tulajdonos.

„Ha ügyetlen vagy és folyamatosan leeszed magad, vagy csak lusta, és nem szeretsz ruhát mosni, akkor itt a válasz a problémádra!” – ajánlja a pólót a fiatal, egyébként még tanuló feltaláló.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 15:15, kedd | Helyi

Áder János a fenntartható életmódról és az újrahasznosíthatásról is beszélt diákoknak Pétervásárán.

Áder János korábbi köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke környezetvédelmi, fenntarthatósági témájú előadást tartott.

2024. Május 07. 08:33, kedd | Helyi

Kibervédelmi intézet: nagy összegű pénznyereményre hivatkoznak telefonos csalók.

Nagy összegű nyeremény ígéretével próbálkoznak telefonos csalók - tudatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.

2024. Május 07. 08:00, kedd | Helyi

Záporok, zivatarok jönnek.

Egy hidegfront hatására erősen megnövekszik a felhőzet, és több helyen várható eső, zápor, zivatar.

2024. Május 07. 04:26, kedd | Helyi

A magyar olimpiai csapat párizsi formaruhái

Élsportolók és hírességek mutatták be a magyar olimpiai csapat párizsi formaruháit. A Magyar Sport Napján tizenhat-tizenhat élsportoló és meghívott híresség mutatta be a magyar olimpiai és paralimpiai csapat formaruháit.