Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Június 20. 00:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Ismét összecsaptak az erős emberek

Ismét összecsaptak az erős emberek

A salgótarjáni Tóparti Fesztivál keretein belül került sor az I. Reklám Press – Quasimodo Nemzetközi Erősember Szuperkupa versenyre.

A mezőnyben két szerb és kilenc magyar testépítő mérkőzött meg egymással, közöttük a tarjáni Bocsó Jánossal. A rendezők szerint Kelet-Európa legerősebb emberei mérték össze tudásukat a megyeszékhelyen. A versenyzőknek többféle gyakorlatot kellett teljesíteniük, így például tűzoltóautó-húzást, autó-borítást, koffercipelést. Dolgukat nehezítette, hogy a hatalmas súlyokon kívül, a hőséggel is meg kellett küzdeniük.
A déli forróságot a nézők nagy része már nem bírta elviselni, így a verseny végére már csak néhányan maradtak. A megmérettetéstMagyarország legerősebb embere, Szabó Zsolt nyerte. Második helyen Endrei Zsolt, míg a harmadik helyen Csíkos Lóránt végzett. A hazai pályán versenyző Bocsó negyedik lett.

Kép és szöveg: Berta Gábor

Címkék: erős emberek

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 21:33, csütörtök | Helyi

Tűzoltók a toronyházban.

A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szituációs begyakorló gyakorlatot tartott a héten a vármegyeszékhely és Bátonyterenye hivatásos tűzoltóinak Salgótarjánban, az Erzsébet téren.

2024. Április 18. 21:28, csütörtök | Helyi

Közúti baleset Nagylóc és Hollókő között.

Karambolozott két személyautó kedden délután a 2122-es számú úton, Nagylóc és Hollókő között.

2024. Április 18. 17:40, csütörtök | Helyi

NGM: az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg.

Az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM)

2024. Április 18. 17:00, csütörtök | Helyi

EM: Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban.

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM)