Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Június 19. 13:30, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Iskolásoktól lopott az elfogott férfi

Iskolásoktól lopott az elfogott férfi

A Pásztói Rendőrkapitányság őrizetbe vette azt a 28 éves férfit, aki ellen az illetékes Járási Bíróság lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást Cs. Béla 28 éves mátraverebélyi lakos ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. január 17-én 10 óra és 11 óra közötti időben megjelent Pásztón, az egyik általános iskola területén, majd az iskolához tartozó öltöző csukott, de nem zárt öltözőjébe bement és eltulajdonított az egyik tanuló táskájából egy mobil telefont, amit később értékesített. A nyomozás
során megállapítást nyert továbbá az is, hogy Cs. Béla 2014 márciusától májusig Pásztón még négy különböző intézményekbe ment be - lopási szándékkal-, ahonnan a sértettek készpénzét és okiratait vitte el.
A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 28 éves mátraverebélyi férfit 2014. június 10-én a lakásán elfogta, a rendőrkapitányságra előállította és őrizetbevétele mellett gyanúsítottként hallgatta ki, majd előterjesztést tett az illetékes ügyészség felé előzetes letartóztatása indítványozására.

További híreink

Címkék: Mátraverebély

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő

2024. Május 04. 08:00, szombat | Helyi

Jó idő lesz hétvégén, vasárnap van esély záporokra.

Túlnyomóan napos idő várható. Kezdetben a Dunántúlon lesz több a felhő, néhol eső, zápor is előfordulhat.

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.