Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2024. Június 25. 15:00, kedd | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Iskolaőri értekezlet és továbbképzés Nógrád vármegyében

Iskolaőri értekezlet és továbbképzés Nógrád vármegyében

A tanév végén rendezték meg a már hagyománnyá váló, iskolaőröknek szóló munkaértekezletet és szakmai továbbképzést.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság állományába tartozó iskolaőrök minden tanév végén összeülnek annak érdekében, hogy a tankerületek és az iskolaőri programban részt vevő tanintézmények vezetőivel értékeljék az elmúlt esztendőt. Idén sem volt ez másképp, és a bűnmegelőzési alosztály június 24-én a sóshartyáni lőtéren tartotta meg a munkaértekezletet.

A megjelenteket Tóth Szabolcs r. őrnagy, a bűnmegelőzési alosztály vezetője köszöntette, majd a rendezvényt dr. Kalmár Zsolt r. ezredes, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese nyitotta meg.

Ezt követően Szabó Péter r. alezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság Iskolapartnerségi Osztály vezetője ismertette az iskolaőrséggel kapcsolatos tapasztalatokat, majd a tankerületek és az iskolaőri programban részt vevő tanintézmények vezetői értékelték és méltatták az iskolaőrök tevékenységét.

A munkaértekezlet zárásaként kötetlen beszélgetés formájában osztották meg egymással tapasztalataikat a megjelentek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 28. 16:17, szombat | Helyi

Így lopják el az ember hangját

Sokan nem is sejtik, hogy működik az átverés: így lopják el az ember hangját, és máris kész a baj. Egy brit felmérés szerint az emberek fele még soha nem hallott arról,

2024. Szeptember 28. 16:01, szombat | Helyi

Pluszpénz az autótulajdonosoknak - jó megoldás lehet az autóbérlés vagy bérbeadás?

Egy szokatlan ötlettel kereshetnek pluszpénzt az autótulajdonosok Az eladásra szánt autók hónapokat, akár fél évet állnak kihasználatlanul, új tulajdonosra várva, mind a kereskedésekben, mind a magánszemélyeknél.

2024. Szeptember 28. 07:00, szombat | Helyi

Salgótarján - Háztáji gazdálkodásra, konyhakertekre, kisvállalkozásokra épül - szeretné, ha megvalósulna?

Egy új módszer a kistermelők közösségi piacterének kialakítására. Háztáji gazdálkodásra, konyhakertekre, kisvállalkozásokra épül a SALGÓTARJÁNI KÖZÖSSÉGI NAGYBANI PIACTÉR. Akár Ön is csatlakozhat!

2024. Szeptember 27. 14:06, péntek | Helyi

A 120 cm magas, az emberi alakot formázó PEPPER ROBOT

Apródot kapott a Szondi. A robot az ipari-informatika oktatását szolgája Balassagyarmaton, a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Szondi György Technikum és Szakképző Iskolában.