Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. Október 27. 17:53, csütörtök | Helyi
Forrás: Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Intézkedő rendőrökre támadtak

Intézkedő rendőrökre támadtak

Három férfit sikerült rövid időn belül elfogni a nógrádi rendőröknek, akik nem csupán egy nőt bántalmaztak korábban Somlyóbányán, hanem a velük szemben intézkedő rendőrökre is rátámadtak.

Három férfit sikerült rövid időn belül elfogni a nógrádi rendőröknek, akik nem csupán egy nőt bántalmaztak korábban, hanem a velük szemben intézkedő rendőrökre is rátámadtak. Az egyik férfi bőrszíjjal rontott a kollégáinkra, míg másikuk menekülni próbált – sikertelenül. A támadás ellenére mindhármukat sikerült elfogni és előállítani.
Bejelentés alapján -miszerint két férfi egy nőt bántalmazott az utcánSomlyóbányán -fogták el az elkövetőket a salgótarjáni rendőrök csütörtökön délután. A nyomozók gyors adatgyűjtést követően rövid időn belül beazonosították a feltételezett elkövetőket és meg is jelentek az egyik gyanúsított lakhelyén. A helyszínen tartózkodó két keresett személy igazoltatása során azonban mindkettőjük támadólag lépett fel a rendőrökkel szemben. Az intézkedő rendőrt egyikük vállon ütötte, ellökte, majd el is szaladt, azonban sikertelenül, hisz alig pár perc alatt kattant a bilincs a kezén. Elfogása közben a másik férfi is ellenszegülni próbált, s az időközben megjelenő harmadik férfival együttesen – aki a kezére még bőrszíjat is tekert – támadtak a rendőrökre. A három férfi agresszív fellépése ellenére sikerült az intézkedés során könnyebben sérült rendőröknek az időközben a helyszínre érkező rendőri erők segítségével mindhárom személyt előállítani.
A 21, 24 és 19 éves salgótarjáni férfiakat a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították és hivatalos személy elleni erőszak bűntette megalapozott gyanúja miatt eljárást kezdeményeztek
az illetékes nyomozó ügyészségen, akik a továbbiakban az eljárást folytatják.

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 16:24, hétfő | Helyi

Egyiptom vs. British Museum - Rosette-i kő és ami mögötte van

225 éve, 1799. 07. 15-én találták meg a Rosette-i követ, aminek a segítségével fejtették meg az egyiptomi hieroglifákat. Gyerekcipőben járna nélküle az egyiptológia. Az egyiptomi identitás mérföldköve...

2024. Július 15. 16:00, hétfő | Helyi

Miniszterelnökség: idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében.

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség.

2024. Július 15. 15:12, hétfő | Helyi

Emberre veszélyes szörnyet találtak a Balatonban - videó

Magyarországon idegenhonosnak számít ez a veszélyes faj. Nem ez az első eset, hogy a legveszélyesebb teknősfajként számontartott aligátorteknősre bukkantak a Balatonban.

2024. Július 15. 14:00, hétfő | Helyi

NAV: illegális szoftvereket foglaltak le egy végzettséggel nem rendelkező autószerelőnél.

Hamisnak minősülő autódiagnosztikai eszközöket és illegális szoftvereket foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy Győr melletti faluban dolgozó autószerelőnél.