Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Január 16. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: police

Interneten csaltak

Interneten csaltak

Gumiabroncsokat árult a férfi és a fiatalkorú, akik ellen a szécsényi nyomozók vádemelési javaslattal fejezték be az eljárást.

A Szécsényi Rendőrkapitányság üzletszerűen elkövetett csalás bűntett megalapozott gyanúja megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy F. Szabolcs 32 éves mezőszemerei lakos és 17 éves férfi társa ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi és a fiatalkorú - egymással előre megállapodva - 2015 márciusától egy év időtartamban az ország különböző területén élő, összesen 76 személyt csapott be úgy, hogy az interneten különféle hirdetési oldalakon hirdetéseket adtak fel mező- és erdőgazdasági gép gumiabroncsok eladását ígérve. A vevőktől a termékek árát előre utalással kérték, azonban a sértettek az árucikkeket nem kapták meg, azokkal a gyanúsítottak a hirdetések feladásakor sem rendelkeztek.
A két férfi cselekményével a sértetteknek összesen több, mint 15 millió forint kárt okozott, mely összeget saját megélhetésükre fordították.

A rendőrök 2016. március 17-én elfogták, őrizetbe vették, gyanúsítottként hallgatták ki a két férfit, akiknek az őrizetbe vételét követően az előzetes letartóztatását a Balassagyarmati Járásbíróság elrendelte.

A jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő gyanúsítottak ellen a hatóság az eljárást a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbította a Balassagyarmati Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 10:26, péntek | Helyi

Rendőrautóban érkezett a meglepetés.

Munkatársaink adományoztak a rászoruló családoknak Salgótarjánban, és a járás településein.

2024. Április 19. 08:51, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.

2024. Április 19. 08:28, péntek | Helyi

Tűzoltók a toronyházban.

A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szituációs begyakorló gyakorlatot tartott a héten a vármegyeszékhely és Bátonyterenye hivatásos tűzoltóinak Salgótarjánban, az Erzsébet téren.

2024. Április 19. 08:18, péntek | Helyi

Közúti baleset Nagylóc és Hollókő között.

Karambolozott két személyautó kedden délután a 2122-es számú úton, Nagylóc és Hollókő között.