Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2014. Június 29. 13:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Interneten beszélték meg a verekedést

Interneten beszélték meg a verekedést

A verekedőket a helyszín közelében fogták el a rendőrök: a Balassagyarmati Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást két 14 éves és egy 16 éves ipolyszögi fiú ellen.
A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. december 19-én a két 14 éves fiú interneten megbeszélte, hogy verekedni fognak Balassagyarmat belterületén, egy előre megbeszélt helyen. A két fiatal oda elment, ahol összeverekedtek, miközben harmadik társuk a 16 éves fiú is csatlakozott hozzájuk. Mindhárom elkövetőt a rendőrök rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és velük szemben csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak. A Balassagyarmati Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldte.

További híreink

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:00, vasárnap | Helyi

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe.

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 28. 09:29, vasárnap | Helyi

Szabad szemmel is látható lesz öt égitest együttállása a nyári égbolton.

Július 30-án hajnali fél négykor szabad szemmel is látható csillagászati jelenséget lehet majd megfigyelni a keleti égbolton, ahol öt égitest.

2024. Július 28. 08:46, vasárnap | Helyi

Akár börtönbe is kerülhet, ha ezeket a gyógyszereket magával viszi a nyaralására

Görögország, Spanyolország, Olaszország és Portugália figyelmeztet, mivel a gyakori tabletták miatt akár börtönbüntetést kaphatunk, ha magunkal visszük a nyaralásra.

2024. Július 28. 08:15, vasárnap | Helyi

Kánikulával búcsúzik a hét.

Sok napsütésben lesz részünk, majd délután egy hidegfront hatására nyugat, északnyugat felől felhők érkeznek fölénk, melyekből elsősorban a Dunántúlon és északon fordulhatnak elő elszórtan záporok, zivatarok.