Városlista
2024. október 28, hétfő - Simon

Hírek

2024. Október 28. 09:27, hétfő | Helyi
Forrás: Magyar Nemzet/infonógrád

Indul a nemzeti konzultáció, mutatjuk a kérdéseket

Indul a nemzeti konzultáció, mutatjuk a kérdéseket

Magyarország meg tudja csinálni! Ez a címme a hétfőn útjára induló újabb nemzeti konzultációnak. a kormány minden magyar állampolgár véleményére kíváncsi. Mutatjuk a kérdéseket!

A tizenegy témakört felölelő kérdőív most elsősorban gazdasági szuverenitásunkkal és semlegességünkkel foglalkozik, de a gazdasági növekedés, a bérek emelése, a vállalkozások támogatása és a fiatalok lakhatásának biztosítása is kiemelt figyelmet kap.

Ezek tehát a most indult nemzeti konzultáció kérdései, a kormány arra kéri a magyarokat, hogy legkésőbb december 20-ig adják fel a nekik eljuttatott kérdőíveket.

A korábban beérkezett válaszokat azonban folyamatosan feldolgozzák, hogy minél hamarabb megismerjék az emberek véleményét ezekben a fontos kérdésekben.

_ _ _ _

Mondja el véleményét itt:

https://www.facebook.com/groups/infonograd

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 28. 11:43, hétfő | Helyi

Mi a gazdasági fellendülés titka Salgótarján számára?

A Perplexity AI egy mesterséges intelligencia által vezérelt kutató- és társalgási keresőmotor, amely természetes nyelvű prediktív szöveg használatával válaszol a lekérdezésekre.

2024. Október 28. 10:16, hétfő | Helyi

A futball Görögországban kezdődött

Az athéni Nemzeti Régészeti Múzeumban kiállított dombormű egy ókori görög fiatalt ábrázol, amint egy focilabdát egyensúlyoz a combján egy kisfiú előtt. Ez azt jelenti, hogy a futball, bár primitív formában,

2024. Október 28. 07:57, hétfő | Helyi

Mit tehetünk, ha minden hajnalban a szomszéd kakas kukorékolása ébreszt?

130 decibellel kukorékol a kakas. Általában állatbarátok vagyunk, mindaddig, amíg a közvetlen közelünkben nem él valaki az éjjel hangosan ugató vagy éppen vonyító kutyájával és a legszebb álmunkból felriasztó kakasával.

2024. Október 27. 21:24, vasárnap | Helyi

Magyarok segítségével fedeztek fel egy teljesen egyedi csillagrendszert

A Szegedi Tudományegyetem Bajai Obszervatóriumának munkatársai is részt vettek egy teljesen egyedi, eddig ismeretlen csillaghármasnak a felfedezésében,