Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2013. Augusztus 22. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd/MTI

Illegális vágott dohányt foglaltak le megyénkben

Illegális vágott dohányt foglaltak le megyénkben

Csaknem másfél mázsa illegális vágott dohányt foglaltak le a pénzügyi nyomozók Nógrád megyében, értéke meghaladja a kétmillió forintot - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az MTI-t.

Kovács Dorina sajtóreferens közölte: az adóhatóság pénzügyőri igazgatóságának járőrei Salgótarján mellett ellenőriztek egy kisteherautót, amelynek sofőrje azt mondta, hogy tűzifát szállít, azonban az aprított fa alól fehér terményes zsákok kerültek elő.
A zsákokban több száz félkilós, műanyag fóliás csomagban vágott dohány volt, a sofőr nem tudta igazolni, hogy a 135 kilós szállítmány legális eredetű, és megfelel a jövedéki termékekre vonatkozó előírásoknak - tette hozzá.
A NAV pénzügyi nyomozói a több mint kétmillió forint értékű szállítmányt lefoglalták.

Címkék: dohány

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 22. 17:12, hétfő | Helyi

A legszerencsésebb repülőgépbaleset

41 éve,1983. 07. 23-án történt, a legszerencsésebbnek tartott repülőgépbaleset. Egy nagy utasszállító gép kényszerleszállást hajtott végre egy nézőkkel zsúfolt autóverseny helyszínén.

2024. Július 22. 08:15, hétfő | Helyi

Visszatér a meleg nyári idő.

Sok napsütés várható, a gomolyfelhőkből elszórtan nyugaton és helyenként a Duna-Tisza közén fordulhat elő zápor, zivatar.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Helyi

Tűzgyújtási tilalom!!!

A tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, továbbá az erdőterületen és a szabadban történő tűzgyújtás szabályai az alábbiakban olvashatóak.

2024. Július 22. 06:12, hétfő | Helyi

Móra Ferenc

Móra Ferenc könyveit jó olvasni: az olvasó gyönyörködik, néha együtt izgul a hősökkel, közben mosolyog, bár érzi, hogy tragédiákról van szó. Az olvasó szívébe zárja az írót.