Városlista
2022. november 30, szerda - András, Andor

Hírek

2022. Szeptember 29. 10:35, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Illegális látogató

Illegális látogató

A pásztói rendőrök előterjesztést tettek egy 18 éves férfi letartóztatásának indítványozására, aki a kállói postára és egy családi házhoz is betört.

A 18 éves férfi 2022. augusztus 17-én az éjszakai órákban elhatározta, hogy a Kálló településen található posta épületébe bemegy. A nála lévő késsel az ablak alatt található lambériát lefeszegette és azon keresztül az ingatlanba bemászott, ahol kutatást végzett. Cselekménye közben a posta riasztóberendezése megszólalt, amitől a férfi megijedt és sietősen távozott az épületből, ahonnan értéket nem vitt magával.

A férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy ugyanazon a napon a délutáni órákban a településen található egyik családi ház udvarára is bement, ahonnan egy kerékpárral távozott, amelyet egy helyi lakos részére áron alul értékesített.

A Pásztói Rendőrkapitányság munkatársai elfogták, előállították és lopás bűncselekmények elkövetése miatt kihallgatták a férfit, aki tetteit elismerte. Mivel a kállói lakos ellen több hasonló jellegű bűncselekmény miatt eljárás van folyamatban, ezért a hatóság tagjai őt őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 29. 14:02, kedd | Helyi

Buják község belterületi vízrendezése II. ütem

Buják önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP_Plusz) keretében Buják község belterületi vízrendezése II. ütemének megvalósítására. A pályázat az Európai Regi

2022. November 29. 10:00, kedd | Helyi

Négy nap balesetei

Nógrád megyében az elmúlt négy napon négy olyan közúti közlekedési baleset történt, amely személyi sérüléssel járt.

2022. November 28. 13:46, hétfő | Helyi

Három körözött férfit tartóztattak le egy nap alatt

A Nógrád megyei rendőrök egy nap alatt három férfit fogtak el, akikkel szemben elfogatóparancs volt érvényben.

2022. November 28. 10:34, hétfő | Helyi

Hangolódjunk együtt a szeretet ünnepére

Fellobbant az első adventi gyertyaláng a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság koszorúján is.