Városlista
2022. október 5, szerda - Aurél

Hírek

2021. Június 11. 11:38, péntek | Helyi
Forrás: police

Így közlekedtek Ti! - pályázat

Így közlekedtek Ti! - pályázat

Diákok egyénileg és egy általános iskola osztálya is készített és juttatott el pályaműveket a megyei rendőr-főkapitányságnak.

Az Országos Rendőr-főkapitányság - Országos Balesetmegelőzési Bizottság pályázati felhívása alapján a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottsága a gyermekbalesetek megelőzése érdekében hirdetett rajzpályázatot a megyében óvodások, valamint alsó és felső tagozatos általános iskolások részére „Így közlekedtek ti!” címmel.

A gyermekek feladata az volt, hogy alkotásaikkal felhívják a figyelmet a különböző közlekedési szabályok betartásának fontosságára.

Az elmúlt évekkel ellentétben nem érkezett korcsoportonként annyi alkotás, amelyből a zsűri minden korcsoportban helyezettet hirdethetett volna, azonban így is különdíjjal jutalmazta azt a három alkotást, amelyek a zsűri szerint kimagaslóan mutatják be a közlekedésbiztonság fontosságát.

Különdíjasok:

  • Győri Hunor, a pásztói Zsigmond Király Általános Iskola 4/a. osztályos tanuló tanulója – egyedi 3D kiterjesztésű makettje,
  • a Szügyi Madách Imre Általános Iskola 6. osztálya által készített rajz,
  • Bálint Dorina, a Rétsági Általános Iskola 6/a. osztályos tanulója által készített rajz.

Köszönjük a munkáját minden pályázónak, és gratulálunk a nyerteseknek!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 04. 13:39, kedd | Helyi

RENDŐRI ÖSSZEFOGÁS A MENHELYRE KERÜLT ÁLLATOKÉRT

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési munkatársai az Állatok Világnapja alkalmából az elmúlt időszakban az állatok védelmére irányuló több programot és egy adománygyűjtést is szerveztek a megyében.

2022. Október 04. 11:57, kedd | Helyi

Közösen Európa biztonságáért

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság nemzetközi egyezmény alapján közös járőrszolgálatokat szervez a Szlovák Köztársaság rendőrségével az illegális migráció visszaszorítása érdekében.

2022. Október 04. 09:20, kedd | Helyi

Olasz tanárok tanulmányozzák a szakképzési rendszert Nógrádban

Hétfőtől két héten át olasz vendégtanárok tanulmányozzák a szakképzési rendszert Nógrád megyében. A Firenzéből érkezett oktatók látogatást tesznek a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum összes salgótarjáni és balassagyarmati t

2022. Október 03. 10:51, hétfő | Helyi

4 nap alatt 3 sérült

Az elmúlt négy napon hárman sérültek meg közúti közlekedési balesetben Nógrád megye útjain.