Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Június 29. 13:30, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Ifjúságvédelmi fórum Nógrád megyében

Ifjúságvédelmi fórum Nógrád megyében

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya rendezett a napokban egyeztető megbeszélést a gyermek- és ifjúságvédelmi jelzőrendszer tagjaival.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság épületében a napokban tartották meg a rendőrség, a családsegítő és gyermekjóléti szolgálatok közötti együttműködés értékelését. A program célja az eltelt időszakban végrehajtott ifjúságvédelmi tevékenység elemzése, értékelése - és ez által a hatékonyság növelése - a „jelzőrendszer” tagjaival való együttműködés fejlesztése, valamint további feladatok meghatározása volt. Medve Judit r. alezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Bűnmegelőzési Alosztály vezetője köszöntötte a résztvevőket, és felkérte a megjelenteket a jövőben végzett munka minél eredményesebbé tétele érdekében a közvetlen, gyakorlati problémákat felvető megbeszélésre. A meghívott előadók a jelzőrendszer működéséről, az iskolai erőszak kezelésével kapcsolatos gyakorlati tapasztalatokról, továbbá a 2014. évben végzett család-, gyermek-, és ifjúságvédelmi tevékenységükről számoltak be. A szakmai fórum végén a résztvevők javaslatokat tettek a jelzőrendszer tagjai közötti együttműködés hatékonyságának növelésére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség

2024. Május 01. 09:21, szerda | Helyi

Sok munkával indult a hét

Kizárta édesanyját egy második emeleti lakás teraszára két kisgyermek,Fűnyírás közben átvágtak egy gázcsonkot hétfő délután,Egy iskola tetejére szakadt egy nagy méretű faág,

2024. Május 01. 08:00, szerda | Helyi

Szép időben majálisozhatunk.

Azaz május elsején a napsütést időnként már felhők zavarják meg.

2024. Április 30. 15:15, kedd | Helyi

Salgótarjánból akartak hazajutni.

Egy bátonyterenyei pár keverte magát nagy bajba, mert lekéste az autóbuszjáratot, és bűnös módját választotta a hazajutásnak.