Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. November 21. 14:02, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd/NMRFK

Idegességében rongálta a közlekedési jelzőtáblát

Idegességében rongálta a közlekedési jelzőtáblát

A járőrök arra lettek figyelmesek, hogy egy férfi egy közlekedési jelzőtáblát rángat és megpróbálja a helyéről kicsavarni.

2011. november 19-én éjszaka, 02 óra 30 perckor a Salgótarjáni Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Közlekedésrendészeti és Határrendészeti Osztály járőrei Salgótarján belterületén közterületi szolgálatot láttak el, amikor a Kossuth úton haladva arra lettek figyelmesek, hogy egy fiatal férfi egy közlekedési jelzőtáblát rángat, elhajlítja azt és megpróbálja a helyéről kicsavarni. Ezt követően, mivel a táblát kicsavarni nem tudta, abba több alkalommal belerúgott.


A rendőrök a férfit felszólították, hogy cselekményét hagyja abba, majd igazoltatták. Kérdőre vonták, hogy miért rongálja a közlekedési táblát. A 29 éves salgótarjáni férfi a „Behajtani tilos!” jelzőtábla rongálását azzal magyarázta, hogy nagyon ideges, mert családi problémái vannak. A személyt a rendőrök a rendőrkapitányságra előállították és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály salgótarjáni alosztálya közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt kezdeményezett vele szemben büntetőeljárást. E bűncselekmény elkövetőjének a bíróság a jelenleg hatályos Büntető Törvénykönyv alapján akár három évig terjedő szabadságvesztés büntetést is kiszabhat.

Címkék: behajtani tilos

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 08:30, péntek | Helyi

Mozgalmas szerdán vannak túl tűzoltóink.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó szerda délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.