Városlista
2022. november 30, szerda - András, Andor

Hírek

2011. November 21. 14:02, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd/NMRFK

Idegességében rongálta a közlekedési jelzőtáblát

Idegességében rongálta a közlekedési jelzőtáblát

A járőrök arra lettek figyelmesek, hogy egy férfi egy közlekedési jelzőtáblát rángat és megpróbálja a helyéről kicsavarni.

2011. november 19-én éjszaka, 02 óra 30 perckor a Salgótarjáni Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Közlekedésrendészeti és Határrendészeti Osztály járőrei Salgótarján belterületén közterületi szolgálatot láttak el, amikor a Kossuth úton haladva arra lettek figyelmesek, hogy egy fiatal férfi egy közlekedési jelzőtáblát rángat, elhajlítja azt és megpróbálja a helyéről kicsavarni. Ezt követően, mivel a táblát kicsavarni nem tudta, abba több alkalommal belerúgott.


A rendőrök a férfit felszólították, hogy cselekményét hagyja abba, majd igazoltatták. Kérdőre vonták, hogy miért rongálja a közlekedési táblát. A 29 éves salgótarjáni férfi a „Behajtani tilos!” jelzőtábla rongálását azzal magyarázta, hogy nagyon ideges, mert családi problémái vannak. A személyt a rendőrök a rendőrkapitányságra előállították és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály salgótarjáni alosztálya közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt kezdeményezett vele szemben büntetőeljárást. E bűncselekmény elkövetőjének a bíróság a jelenleg hatályos Büntető Törvénykönyv alapján akár három évig terjedő szabadságvesztés büntetést is kiszabhat.

Címkék: behajtani tilos

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 29. 14:02, kedd | Helyi

Buják község belterületi vízrendezése II. ütem

Buják önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP_Plusz) keretében Buják község belterületi vízrendezése II. ütemének megvalósítására. A pályázat az Európai Regi

2022. November 29. 10:00, kedd | Helyi

Négy nap balesetei

Nógrád megyében az elmúlt négy napon négy olyan közúti közlekedési baleset történt, amely személyi sérüléssel járt.

2022. November 28. 13:46, hétfő | Helyi

Három körözött férfit tartóztattak le egy nap alatt

A Nógrád megyei rendőrök egy nap alatt három férfit fogtak el, akikkel szemben elfogatóparancs volt érvényben.

2022. November 28. 10:34, hétfő | Helyi

Hangolódjunk együtt a szeretet ünnepére

Fellobbant az első adventi gyertyaláng a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság koszorúján is.