Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. November 21. 14:02, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd/NMRFK

Idegességében rongálta a közlekedési jelzőtáblát

Idegességében rongálta a közlekedési jelzőtáblát

A járőrök arra lettek figyelmesek, hogy egy férfi egy közlekedési jelzőtáblát rángat és megpróbálja a helyéről kicsavarni.

2011. november 19-én éjszaka, 02 óra 30 perckor a Salgótarjáni Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Közlekedésrendészeti és Határrendészeti Osztály járőrei Salgótarján belterületén közterületi szolgálatot láttak el, amikor a Kossuth úton haladva arra lettek figyelmesek, hogy egy fiatal férfi egy közlekedési jelzőtáblát rángat, elhajlítja azt és megpróbálja a helyéről kicsavarni. Ezt követően, mivel a táblát kicsavarni nem tudta, abba több alkalommal belerúgott.


A rendőrök a férfit felszólították, hogy cselekményét hagyja abba, majd igazoltatták. Kérdőre vonták, hogy miért rongálja a közlekedési táblát. A 29 éves salgótarjáni férfi a „Behajtani tilos!” jelzőtábla rongálását azzal magyarázta, hogy nagyon ideges, mert családi problémái vannak. A személyt a rendőrök a rendőrkapitányságra előállították és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály salgótarjáni alosztálya közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt kezdeményezett vele szemben büntetőeljárást. E bűncselekmény elkövetőjének a bíróság a jelenleg hatályos Büntető Törvénykönyv alapján akár három évig terjedő szabadságvesztés büntetést is kiszabhat.

Címkék: behajtani tilos

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 20:49, szombat | Helyi

Hűvös, záporos idő.

Nyugaton számíthatunk több napsütésre, máshol sok felhő lesz az égen, és időnként eső, zápor, helyenként zivatar is kialakulhat, illetve apró szemű jég is eshet.

2024. Április 20. 13:00, szombat | Helyi

Füstbe ment üzlet!

A bátonyterenyei nyomozók őrizetbe vették azt a nőt, aki Mátraterenyén árult kábítószert.

2024. Április 20. 11:42, szombat | Helyi

Betiltaná a hétvégi kocsikázást a német közlekedési miniszter

Németországnak nem sikerült elérnie kitűzött klímaterveit, úgyhogy egészen szokatlan tervekkel állnak elő, hogy javítsanak az értékeken. Volker Wissing, Németország közlekedésügyi minisztere kijelentette:

2024. Április 20. 09:21, szombat | Helyi

Kerékpárosbarát szezonnyitót tartanak a hétvégén.

Idén is meghirdette a szezonnyitó kerékpárosbarát hétvégét a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) április 20-21-ére, az eseményhez több mint 80 vendéglátóhely, szálláshely és látványosság csatlakozott.