Városlista
2023. március 29, szerda - Auguszta, Bertold

Hírek

2011. November 21. 14:02, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd/NMRFK

Idegességében rongálta a közlekedési jelzőtáblát

Idegességében rongálta a közlekedési jelzőtáblát

A járőrök arra lettek figyelmesek, hogy egy férfi egy közlekedési jelzőtáblát rángat és megpróbálja a helyéről kicsavarni.

2011. november 19-én éjszaka, 02 óra 30 perckor a Salgótarjáni Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Közlekedésrendészeti és Határrendészeti Osztály járőrei Salgótarján belterületén közterületi szolgálatot láttak el, amikor a Kossuth úton haladva arra lettek figyelmesek, hogy egy fiatal férfi egy közlekedési jelzőtáblát rángat, elhajlítja azt és megpróbálja a helyéről kicsavarni. Ezt követően, mivel a táblát kicsavarni nem tudta, abba több alkalommal belerúgott.


A rendőrök a férfit felszólították, hogy cselekményét hagyja abba, majd igazoltatták. Kérdőre vonták, hogy miért rongálja a közlekedési táblát. A 29 éves salgótarjáni férfi a „Behajtani tilos!” jelzőtábla rongálását azzal magyarázta, hogy nagyon ideges, mert családi problémái vannak. A személyt a rendőrök a rendőrkapitányságra előállították és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály salgótarjáni alosztálya közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt kezdeményezett vele szemben büntetőeljárást. E bűncselekmény elkövetőjének a bíróság a jelenleg hatályos Büntető Törvénykönyv alapján akár három évig terjedő szabadságvesztés büntetést is kiszabhat.

Címkék: behajtani tilos

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 29. 01:00, szerda | Helyi

Legyengül a szél, fagyos éjszaka jön!

Az északi és északkeleti tájakon nem kizárt a -10, -8 fok.

2023. Március 28. 02:00, kedd | Helyi

Szeles idő futó záporral, hózáporral!

CITROMSÁRGA FIGYELMEZTETÉS VIHAROS SZÉLRE! Napos-gomolyfelhős időre van kilátás.

2023. Március 27. 12:28, hétfő | Helyi

CAC Kutyakiállítás 2023.

Ebtenyésztők Nógrád Megyei Egyesülete (ENME) által szervezett Salgótarjáni CAC Kutyashow-nak. A kutyatulajdonosok több mint ezer négylábút vezettek fel a bírók előtt.

2023. Március 27. 11:16, hétfő | Helyi

Szabadtéri tüzek adtak munkát a hétvégén!

Szombaton kettő vasárnap pedig három alkalommal riasztották szabadtéri tüzekhez a Nógrád vármegyei tűzoltókat.