Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Május 28. 12:03, kedd | Belföld
Forrás: police.hu

Idegen házba ment aludni az ittas férfi

Idegen házba ment aludni az ittas férfi

A várpalotai rendőrök rongálás vétség és magánlaksértés vétség miatt nyomoznak egy 27 éves helyi férfi ellen.

Az eljárás adatai szerint a sértett május 26-án 9 óra körül tett bejelentést a rendőrségre, hogy családi házának emeleti szobájában egy ismeretlen férfi alszik. A bejelentő a rendőröknek elmondta, hogy külföldi útjáról hazaérkezve azt tapasztalta, hogy ingatlanának bejárati ajtaján a zárat megrongálták, majd a házban rálelt az ágyban alvó személyre.

A helyszínre érkező rendőrök a férfit felébresztették, előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták. Cs. Roland a nyomozóknak azt mondta, hogy az előző estét barátaival egy szórakozóhelyen töltötte, ahol alkoholt fogyasztott, és véleménye szerint ez bátorította fel arra, hogy saját otthona helyett egy idegen házban aludjon.

A 27 éves várpalotai lakos ellen rongálás vétség és magánlaksértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Várpalotai Rendőrkapitányság.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.