Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2017. Március 13. 18:50, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Huszonöt millió forintot lopott szüleitől egy kaposvári férfi

Huszonöt millió forintot lopott szüleitől egy kaposvári férfi

Huszonötmillió forintot lopott a gyanú szerint szüleitől egy kaposvári férfi, akit több bűntársával együtt előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság hétfőn - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

A közlemény szerint a 22 éves elkövető több részletben vitte el a szülei pusztaszemesi házának garázsában tartott pénzt, majd annak nagy részét a mindössze néhány hónapja ismert "barátaival" elköltötte.

A 18 és 44 év közötti gyanúsítottak az összegből a napi szükségleteik fedezése mellett lakásrészletet fizettek be, személygépkocsit vásároltak, szobákat béreltek egy panzióban és igénybe vették egy nő szexuális szolgáltatásait is.

A rendőrök a múlt hét végén fogták el az ügy hat, lopással és bűnpártolással gyanúsított, kaposvári, gedrei, pusztaszemesi, továbbá bábonymegyeri illetőségű feltételezett elkövetőjét, közülük hárman kerültek előzetes letartóztatásba.

A házkutatások során a pénz megmaradt részét a zsákmányból vásárolt több tárggyal együtt lefoglalták a nyomozók.

Címkék: Kaposvár, lopás, millió

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.