Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2023. December 01. 13:48, péntek | Helyi
Forrás: Kőházy J. Zsolt/infonógrád

Holnap kel útra a Nógrád vármegyei felnőtt válogatott - Szurkoljunk a vármegyei válogatottnak, mert ez egy nagyszerű csapat

Holnap kel útra a Nógrád vármegyei felnőtt válogatott - Szurkoljunk a vármegyei válogatottnak, mert ez egy nagyszerű csapat

teli kiváló játékossal és profi stábbal. Az egész eseményről a legfrissebb híreket, fotókat, videókat itt lehet majd megtalálni.

A keret:

Edzői stáb: Szabó Gábor megbízott vezetőedző, Jeney Gyula szakmai tanácsadó, Babják Csaba kapusedző, Kis Ágnes masszőr, és Kőházi Zsolt technikai munkatárs
Kapusok:
Vida Máté (Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE), Nádasi Olivér (Érsekvadkert SE), Kaszás Gergő (Építők KC).
Védők:
Sulcz Márió (Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE), Ökrös Balázs (Építők KC), Török Ákos (Bánk-Dalnoki Akadémia), Pápai Dániel, Németh Dávid (mindketten Szendehely FC), Márkus Martin (Érsekvadkert SE).
Középpályások:
Gyetvai Noel, Jakab Zoltán (mindketten Építők KC), Gazdag Bálint (Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE), Kántor Barnabás (Szécsény VSE), Tóth Szabolcs, Lukáts Ákos András (mindketten Érsekvadkert SE).
Támadók:
Domán Richárd László, Budveszel Benett Ruben (mindketten Építők KC), Horváth Tamás, Pál Gergő (mindketten Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE), Szita Bence (Unicum FC Mohora).

Hajrá Nógrád Vármegye!

FRISS SPORTHÍREK egyetlen CSOPORTBAN / https://www.facebook.com/groups/infongrad.sporthirek

#InfoNógrád #HajráMagyarok #SPORThírek #SPORTesemények #SPORTvideók

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 12:00, péntek | Helyi

Pünkösd - A szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények.

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények. A húsvét után ötven nappal tartott pünkösd - a húsvét és a karácsony mellett a harmadik legnagyobb keresztény ünnep, neve a görög pentékoszté (ötven) szóból ered.

2024. Május 17. 08:35, péntek | Helyi

Kövér László: a jövő a gyermekekben van.

A jövő a gyermekekben van, és nem a birodalmi érdekekért elesett hősi halottakban jelentette ki az Országgyűlés elnöke egy kormányzati támogatással megvalósult bölcsőde csütörtöki átadási ünnepségén, Pásztón.

2024. Május 17. 08:08, péntek | Helyi

Kövér László házelnök látogatása Salgótarjánban - 2024.05.16.

Ha az európai parlamenti (EP-) választáson bekövetkezik a normalitás, a békepártiak irányába való eltolódás, az ki fog hatni a világpolitikára is - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke.

2024. Május 17. 08:00, péntek | Helyi

Viharos péntek!

Éjjel egyre nagyobb területen, pénteken pedig sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, valamint felhőszakadás és jégeső is kialakulhat.