Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2013. Február 18. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Hogy kerüljük el a bicikli lopást?

Hogy kerüljük el a bicikli lopást?

A Szécsényi Rendőrkapitányságra a napokban tett bejelentést egy ludányhalászi férfi, mert ellopták a nála kölcsönben lévő kerékpárt.

A helyszínen a rendőrök megállapították, hogy a férfi a zöld színű női vázas kerékpárral - melynek első sárvédője kék, a hátsó fekete színű, az ülése fekete színű szivacsos - a délelőtti órákban egy falubeli ismerőséhez „kerekezett”, ahol a háza előtt letámasztotta a kerékpárt, melynek lezárásáról nem gondoskodott. Az ismerősénél pár percig tartózkodott, mely idő alatt a kerékpárt őrizetlenül hagyta. Hazaindulás előtt vette észre, hogy a kerékpárt ismeretlen személy ez alatt a rövid idő alatt eltulajdonította.

A rendőrség kéri, hogy az értékeik megőrzése érdekében a legszükségesebb óvintézkedéseket minden esetben tegyék meg. Lehetőség szerint ne hagyják közterületen, vagy lépcsőházban őrizetlenül kerékpárjaikat, illetve ha mégis akkor zárják le azt lakattal. Megnehezíthetik a rosszakarók dolgát, hisz nem jó és nem is gazdaságos érzés, ha lába kél kerékpárjaiknak. Több olyan kerékpárlakat kapható a
kereskedelemben, melyek megnehezítik, vagy lehetetlenné teszik annak eltulajdonítását. Fontos továbbá, hogy készítsenek kerékpárjaikról fényképet, valamint annak vázába vésett sorozatszámát mindig jegyezzék fel, hogy az eltulajdonított kerékpár könnyebben felkutatható és beazonosítható legyen.

Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Címkék: bicikli

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 08:00, szombat | Helyi

Reggel pára, délután egy-egy zápor jöhet.

Napos-gomolyfelhős időre van kilátás. Északon helyenként futó zápor, zivatar kialakulhat.

2024. Május 17. 15:00, péntek | Helyi

Rossz matek: 2×72=2×39+2×4!!!

Jövet-menet gyorsan hajtott Dejtáron.

2024. Május 17. 12:00, péntek | Helyi

Pünkösd - A szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények.

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények. A húsvét után ötven nappal tartott pünkösd - a húsvét és a karácsony mellett a harmadik legnagyobb keresztény ünnep, neve a görög pentékoszté (ötven) szóból ered.

2024. Május 17. 08:35, péntek | Helyi

Kövér László: a jövő a gyermekekben van.

A jövő a gyermekekben van, és nem a birodalmi érdekekért elesett hősi halottakban jelentette ki az Országgyűlés elnöke egy kormányzati támogatással megvalósult bölcsőde csütörtöki átadási ünnepségén, Pásztón.