Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2014. November 16. 15:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Hétfőn tüntetés lesz Salgótarjánban

Hétfőn tüntetés lesz Salgótarjánban

Hétfőn Salgótarjánban is lesz kormányellenes tüntetés. A szervezők november 17-én, hétfőn 18 órától a Fő térre várják mindazokat, akik elégedetlenek a kormány politikájával, intézkedéseivel.

Ezzel a tüntetéssel Salgótarján is csatlakozik „ A közfelháborodás napja" elnevezésű országos demonstrációhoz.
„ A közfelháborodás napja" elnevezési demonstráció szervezői, november 17-én Budapest mellett szinte az összes nagyvárosban szerveznek hasonló megmozdulásokat, így Salgótarjánban is. A demonstrációt a közösségi portálon szervezik, ahol az alábbi felhívás olvasható:
„Nem dőlünk be a kommunikációs trükknek!
Tiltakozzunk már nem csak az internetadó bevezetése ellen! Az internet adó bevezetésétől nem álltak el, csak éppen más néven, más időpontban vezetik be. A közeljövőben újabb módszerekkel sarcolnak meg bennünket! Pártsemleges találkozó mindazok számára, akik nem értenek egyet az új adónem bevezetésével, akiknek elege van abból, hogy sárba tiporják a jogainkat! Tanuljon meg mindenki olvasni a sorok között! Beszéljünk arról, hogy a kormány intézkedései mögött milyen valós tartalom húzódik meg a többség kárára! Mindenki hozza magával a telefonját, emeljük mi is egyszerre a magasba 2014. november 17-én késő délután, közben gondoljunk azokra, akik az ország különböző pontján ismét utcára vonulnak, értünk is! - áll az eseményt szervezők közösségi oldalán.

Forrás: nograd24.hu

Címkék: tüntetés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.