Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2023. Június 02. 09:56, péntek | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Héhalomban lopott!

Héhalomban lopott!

A Pásztói Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették azt a férfit, akit két betörés elkövetése miatt köröztek.

A Pásztói Rendőrkapitányság közterületi szolgálatot ellátó járőrei 2023. május 30-án az esti órákban Szarvasgede és Kisbágyon települések közötti útszakaszon egy gépjármű utasaként igazoltatták és a helyszínen elfogták azt a 40 éves Héhalomban élő férfit, akit több vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparanccsal köröztek.

A gyanú szerint a férfi még 2023 márciusában egy szombati napon, a déli órákban a nyitva felejtett ablakon bemászott Héhalom település önkormányzatának épületébe. A hivatal épületében több iroda ajtaját befeszítette, kutatást végzett és egy mobiltelefont zsákmányolva az ablakon keresztül távozott. Ámokfutásának eredménye 160.000 forint rongálási és 60.000 forint lopási kár.

A nyomozó hatóság a gyanúsítottat terheli továbbá azzal, hogy 2023. április 21-ét megelőzően a drótkerítést átvágva bement a Héhalom belterületén található lakatlan ingatlanba és az udvarról egy betonkeverőt, a lezárt tárolót feltörve pedig szerszámgépeket lopott el 200.000 forint értékben.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 40 éves férfit lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették.

Munkatársaink az ellopott tárgyak egy részét lefoglalták.

Király-Kollár Ramóna r. hadnagy
sajtóreferens

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.