Városlista
2023. január 29, vasárnap - Adél

Hírek

2021. Július 27. 10:33, kedd | Helyi
Forrás: police

Házhoz megyünk! vagyonvédelmi programsorozat - Hasznos

Házhoz megyünk! vagyonvédelmi programsorozat - Hasznos

A Pásztói Rendőrkapitányság bűnmegelőzési szakembere és iskolaőre várta az érdeklődő lakosságot az információs ponton.

A rendőrség „Házhoz megyünk!” vagyonvédelmi programjának keretében szólította meg 2021. július 24-én Hasznos település lakosságát a Pásztói Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója és iskolaőre.

A településen megrendezett falunaphoz kapcsolódva a rendőrkapitányság munkatársai tájékoztatták az érdeklődőket azokról a vagyonvédelmi módszerekről, amelyekkel az áldozattá válás elkerülése érdekében tehetnek. Szó esett többek között a lakásbetörések elleni védelemről, az „unokázós csalások” elkerülésének lehetőségeiről is, továbbá a fiatalok az őket érintő legfontosabb témákkal, a drogprevencióval és a biztonságos internetezéssel kapcsolatban kaphattak hasznos tanácsokat. A hatóság tagjai az érdeklődők számára az információs ponton prevenciós kiadványokat is átadtak.

A legkisebbek sem maradhattak ki a programból, a szakemberek színezőkkel és fejlesztő feladatokkal készültek számukra.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.