Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2015. Október 26. 13:00, hétfő | Helyi
Forrás: police

Hazalopta a munkát

Hazalopta a munkát

Egy 52 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként a salgótarjáni rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába érkezett a bejelentés, miszerint egy salgótarjáni gyártelep biztonsági őrei a kiléptető kapuban elvégzett gépjármű átvizsgálás során lopáson tetten értek egy alkalmazottat.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi az általa vezetett tehergépjármű rakterében rejtett el fémalkatrészeket, melyeket engedély nélkül próbált meg az üzem területéről kivinni, hogy azt később eladja. A nyomozók a P. Zoltán salgótarjáni lakóhelyén és garázsában megtartott házkutatáson további - a munkahelyéről származó - munkadarabokat és az eltulajdonított alkatrészekből összeszerelt kész termékeket találtak, melyeket lefoglaltak.

A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szakértők bevonásával folytatja a további eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 12:00, szerda | Helyi

Uzsgyi, eltoltam.....

Ezt mondta a bátonyterenyei rendőröknek az a 19 éves mátraverebélyi fiatal, aki egy üzlet előtt hagyott elektromos rollert lopott el.

2024. Július 17. 10:25, szerda | Helyi

Az idei júliusi hőhullám csúcsa

Az idei júliusi hőhullám csúcsa 12 fokkal haladja meg az elmúlt évtizedek átlagát. Júliusban erős és elhúzódó hőhullám sújtja Kelet-Európát.

2024. Július 17. 08:38, szerda | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 17. 08:24, szerda | Helyi

Lakástűzzel indult a hét.

A betongyám felett eltört és veszélyesen megdőlt egy villanyoszlop,Tűz ütött ki egy családi házban,Kétszer adtak munkát a korábbi vihar során lehasadt faágak a Nógrád vármegyei tűzoltóknak.