Városlista
2024. augusztus 12, hétfő - Klára

Hírek

2013. Március 17. 12:05, vasárnap | Belföld
Forrás: MTI

Havazás - A vonatközlekedés kiszámítható, szinte minden vonat menetrend szerint közlekedik

Havazás - A vonatközlekedés kiszámítható, szinte minden vonat menetrend szerint közlekedik

Kiszámíthatóvá vált a vonatközlekedés vasárnapra az elmúlt napok rendkívüli, téli időjárása által érintett térségeiben is, szinte minden vonat menetrend szerint közlekedik - közölte a MÁVINFORM közleményben az MTI-vel.

Az országban nincsenek jelentősebb késések és fennakadások a Nyíregyháza-Záhony és a Budapest-Székesfehérvár vonal kivételével.
Budapest-Székesfehérvár vonalon átmenetileg okozott késéseket egy Budatéténynél meghibásodott szerelvény, amelyet röviddel tíz óra után sikerült elvontatni. Így mindkét vágányon megindult a vonatközlekedés Háros és Nagytétény-Diósd állomás között. A jelenleg tapasztalható átlagosan 20-30 perces késések még a délelőtt lecsökkennek, és kora délutánig helyreállhat a menetrend szerinti közlekedés a Budapest-Székesfehérvár-Gyékényes vonalon is.
Nyíregyháza és Záhony között a felsővezeték-hálózatot szombaton délután sikerült megjavítani. Vasárnap reggeltől a menetrendben meghirdetett vonatok közlekednek, azonban a vasútvonal néhány állomásán - a térség áramszolgáltatásának hiánya miatt - a biztosítóberendezéseket nem sikerült teljes mértékben helyreállítani, ezért ezen a szakaszon a vonatok átlagosan 20-30 perces késést gyűjtenek össze - ismertette a MÁVINFORM.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 12. 08:02, hétfő | Belföld

Folytatódik a hőség a héten

Folytatódik a hőség a héten, a legmelegebb órákban akár 38-39 Celsius-fok is lehet.

2024. Augusztus 11. 09:45, vasárnap | Belföld

Meteorológia: jövő péntekig újabb hőhullámra kell számítani, a hétvégén markáns hidegfront érkezhet

Jövő péntekig újabb hőhullámra kell számítani Magyarország döntő részén, majd a következő hétvégén markáns hidegfront érkezhet - derül ki a HungaroMet Zrt. szombat délutáni videójából.

2024. Augusztus 11. 09:43, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 32. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: