Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2017. Június 27. 14:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd.hu

Hatalmas grillbuli volt Pilinyben

Hatalmas grillbuli volt Pilinyben

Többek közt színvonalas színpadi programok, off-road autózás és egész utcányi vidámpark is szerepelt a repertoárban.

A ragyogó napsütésben megrendezett Grillfesztiválon, szépszámú néző- és kóstolótömeg tette tiszteletét, akik nem csak a finomabbnál-finomabb falatokat kóstolhatták meg, de a szervezők rengeteg kiegészítőprogrammal is kedveskedtek a kilátogatóknak.

A programok már reggel elkezdődtek a csapatok érkezésével, majd 11 órától beindultak a színpadi produkciók is. Délben Lehoczki Szabolcs polgármester, Becsó Zsolt országgyűlési képviselő, valamint a szervezők köszöntötték az egybegyűlteket. Ezután a Nógrád Operett Társulat adott koncertet, majd Postás Józsi következett. A nap folyamán fellépett még Molnár Orsi, továbbá Tabáni István okozott felejthetetlen pillanatokat a hölgyeknek. 16 órakor a sütőcsapatokat értékelte a zsűrizésre felkért Palóc Grillszövetség. A nemzetközivé előlépett szoros versenyt a felvidékről érkezett társaság, a Mocskos Kismalac BBQ nyerte, megelőzve a Veni, Vidi, Vici helyi csapatot, valamint a Szécsényfelfalui Önkéntes Tűzoltókat. A legtöbb kóstolójegyet viszont a hazaiak, a Veni, Vidi, Vici gyűjtötte be, ezzel elhódítva a Közönség Díjat. A „Fair Play” díjat a Salgótarjáni Párducok Darts Club érdemelte ki.

A rendezvény ideje alatt a szervezők négyszer tartottak tombolahúzást, melynek fődíját este sorsolták ki, ami egy görögországi nyaralás volt. Ezt követte a Kerozin retro koncertje, amely valósággal felrobbantotta a helyszínt. A napot grillbúcsú és tűzijáték zárta.

Címkék: grill parti, Piliny

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 08:00, szombat | Helyi

Reggel pára, délután egy-egy zápor jöhet.

Napos-gomolyfelhős időre van kilátás. Északon helyenként futó zápor, zivatar kialakulhat.

2024. Május 17. 15:00, péntek | Helyi

Rossz matek: 2×72=2×39+2×4!!!

Jövet-menet gyorsan hajtott Dejtáron.

2024. Május 17. 12:00, péntek | Helyi

Pünkösd - A szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények.

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények. A húsvét után ötven nappal tartott pünkösd - a húsvét és a karácsony mellett a harmadik legnagyobb keresztény ünnep, neve a görög pentékoszté (ötven) szóból ered.

2024. Május 17. 08:35, péntek | Helyi

Kövér László: a jövő a gyermekekben van.

A jövő a gyermekekben van, és nem a birodalmi érdekekért elesett hősi halottakban jelentette ki az Országgyűlés elnöke egy kormányzati támogatással megvalósult bölcsőde csütörtöki átadási ünnepségén, Pásztón.