Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Szeptember 18. 05:00, kedd | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Hatalmas az érdeklődés a diákhitel iránt

Hatalmas az érdeklődés a diákhitel iránt

Jóval nagyobb volt az érdeklődés a diákhitel iránt, mint a korábbi években - mondta a Diákhitel Központ Zrt. kommunikációs igazgatója az InfoRádió műsorában. Imre Zita hozzátette: ennek oka lehetett az új diákhitel két konstrukciója.

Szeptember 17-ig tartott a diákhitel első igénylési szakasza. Az új konstrukció bevezetésével egyidejűleg új irodát is nyitott a szervezet, de úgy tűnik, ez sem volt elég, az utolsó napokban még egy, ideiglenes irodára szükség volt, a szervezet központi helyén bővítettek - mondta a Diákhitel Központ Zrt. kommunikációs igazgatója.

Imre Zita hozzátette: az előző évekhez képest jóval nagyobb volt az érdeklődés most a két termék iránt, ami valószínűleg az új konstrukció, a diákhitel 2-nek köszönhető, igaz, közrejátszhatott a tanévkezdés is.

A meglévő, már ismert diákhitel mellett a most meghirdetett új konstrukció sokak érdeklődését felkeltette, ugyanis rendkívül alacsony, mindössze 2 százalékos hitelkamattal lehet felvenni, felhasználása ugyanakkor kötött, mivel azt csakis tandíjra lehet költeni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár