Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Január 14. 13:30, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Háromszor vágta földhöz

Háromszor vágta földhöz

A 33 éves férfi egy salgótarjáni italbolt melletti parkolóban bántalmazta a sértettet.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság vétségelkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást B.István 33 éves salgótarjáni lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján 2014. március 29-én 18 óra 30 perckor azegyik salgótarjáni italbolt kerthelyiségében a gyanúsított és egy férfivendég között hangos szóváltás alakult ki. Ezt követően a sértettel akocsmától távolabb eső parkolóba mentek, ahol a 33 éves férfi asértettet több alkalommal, tenyérrel arcon ütötte, majd a férfithárom alkalommal felemelte, és a földhöz vágta.

A hatóság B. István ellen a nyomozást a napokban lezárta, és az ügyiratait vádemelés javaslatával küldte meg a Salgótarjáni JárásiÜgyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.

2024. Április 27. 06:34, szombat | Helyi

Milliárdosok versenyeznek a TikTok megvásárlásáért, de hiába

Egy maroknyi amerikai pénzügyi és technológiai mágnás több milliárdos ajánlatra készül a TikTok megvásárlására, miután Joe Biden elnök aláírta azt a törvényt,

2024. Április 27. 06:24, szombat | Helyi

Székkel támadt a tanárára egy diák

Brutális, ami ebben a magyar iskolában történt: székkel támadt a tanárjára egy diák