Városlista
2023. május 31, szerda - Angéla

Hírek

2020. December 30. 15:15, szerda | Helyi
Forrás: police

Három új gépjárművet kaptak a Nógrád megyei rendőrök

Három új gépjárművet kaptak a Nógrád megyei rendőrök

A gépkocsikat dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője adta át Salgótarjánban.

Egy új Audi A3 típusú szolgálati autóval és két Volkswagen mikrobusszal bővült a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság gépjárműparkja. A folyamatos üzembiztonság és hadrafoghatóság fenntartása érdekében a járművek 5 évre, vagy 200 000 kilométer futásteljesítményig szóló szervizcsomaggal kerültek beszerzésre, amelynek része a teljes körű karbantartás, a szezonális gumicsere, illetve az assistance szolgáltatás, amelyek segítik a rendőri feladatok ellátását.

Az Audi A3 típusú rendőrségi jelzéssel ellátott szolgálati gépkocsit a Pásztói Rendőrkapitányság vehette át. A két Volkswagen Transporter közül az egyik a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alegységének, míg a másik a Gazdasági Igazgatóságának a munkáját segíti a jövőben.

A szolgálati gépjárműveket dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány 2020. december 30-án a rendőr-főkapitányság objektumában ünnepélyes keretek között adta át munkatársainak.

A rendőrség napi tevékenységében alapvető fontosságú a gyors reagálás, a szolgálati feladatok biztonságos ellátása és a hatékony logisztikai tevékenység végrehajtása, amelynek egyik alappillére a gépjárműállomány szinten tartása és folyamatos fejlesztése.

Az új gépjárművek hozzájárulnak a rendőrségi feladatok magas színvonalú ellátásához és korszerű munkakörnyezetet biztosítanak munkatársaink számára.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 30. 15:25, kedd | Helyi

Sajtóközlemény

Európa Liga-döntő: Folyamatosan gyűlnek a foglalások, több tízezer futballrajongó utazhat a budapesti mérkőzésre

2023. Május 30. 15:11, kedd | Helyi

Sajtóközlemény

Felkészülten várják a főszezont: az ország közel száz pontján szívvel és tudással segítenek a Tourinformok

2023. Május 30. 12:16, kedd | Helyi

EGY HÉT BALESETEI SZÁMOKBAN

Nógrád vármegyében az elmúlt egy héten közúti közlekedési balesetben kilencen sérültek meg

2023. Május 30. 01:00, kedd | Helyi

Nyári idő, de helyenként zápor kialakulhat!

Napsütést gyakran zavarhatják gomolyfelhők, és több helyen kialakulhat zápor, zivatar, helyenként felhőszakadással, jégesővel.