Városlista
2023. december 7, csütörtök - Ambrus

Hírek

2020. December 30. 15:15, szerda | Helyi
Forrás: police

Három új gépjárművet kaptak a Nógrád megyei rendőrök

Három új gépjárművet kaptak a Nógrád megyei rendőrök

A gépkocsikat dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője adta át Salgótarjánban.

Egy új Audi A3 típusú szolgálati autóval és két Volkswagen mikrobusszal bővült a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság gépjárműparkja. A folyamatos üzembiztonság és hadrafoghatóság fenntartása érdekében a járművek 5 évre, vagy 200 000 kilométer futásteljesítményig szóló szervizcsomaggal kerültek beszerzésre, amelynek része a teljes körű karbantartás, a szezonális gumicsere, illetve az assistance szolgáltatás, amelyek segítik a rendőri feladatok ellátását.

Az Audi A3 típusú rendőrségi jelzéssel ellátott szolgálati gépkocsit a Pásztói Rendőrkapitányság vehette át. A két Volkswagen Transporter közül az egyik a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alegységének, míg a másik a Gazdasági Igazgatóságának a munkáját segíti a jövőben.

A szolgálati gépjárműveket dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány 2020. december 30-án a rendőr-főkapitányság objektumában ünnepélyes keretek között adta át munkatársainak.

A rendőrség napi tevékenységében alapvető fontosságú a gyors reagálás, a szolgálati feladatok biztonságos ellátása és a hatékony logisztikai tevékenység végrehajtása, amelynek egyik alappillére a gépjárműállomány szinten tartása és folyamatos fejlesztése.

Az új gépjárművek hozzájárulnak a rendőrségi feladatok magas színvonalú ellátásához és korszerű munkakörnyezetet biztosítanak munkatársaink számára.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 16:40, csütörtök | Helyi

Van két olyan cég amelyik csendben, minden hírverés nélkül (csak egyszerűen) és nagyszerűen elvégzi a munkáját

Könnyen napirendre térünk dolgok felett. A jó az nem hír. A sikernek örülni nem beszédtéma. A közösnek drukkolni nem menő dolog? Megyek a buszmegálló felé. Már messziről látom,

2023. December 07. 13:21, csütörtök | Helyi

Továbbra is sok munkát adnak a kidőlt fák a Nógrád vármegyei tűzoltóknak.

Huszonegy alkalommal vonultak kidőlt, illetve kettéhasadt fákhoz a Nógrád vármegyei tűzoltók csütörtökön délelőtt.

2023. December 07. 12:00, csütörtök | Helyi

Hova ilyen sietve?!!!

Kikerülés irányát jelző táblát figyelmen kívül hagyva a megengedett legnagyobb sebességet is jelentősen túllépte egy járművezető Sóshartyán belterületén.

2023. December 07. 10:00, csütörtök | Helyi

Folyamatosan érkeztek a riasztások a Nógrád vármegyei tűzoltókhoz az elmúlt huszonnégy órában.

Sok munkája akadt a Nógrád vármegyei hivatásos és önkéntes tűzoltóknak csütörtök hajnalban az éjszaka lehullott nagy mennyiségű csapadék miatt.