Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2020. Október 27. 17:38, kedd | PR
Forrás: (x)

Három tipp, ami segít a cégednek a minőségi nyomtatásban

Három tipp, ami segít a cégednek a minőségi nyomtatásban

Hiába digitalizálódik a világ, a nyomtatott dokumentumok kora nem ért véget. Egy magára adó cég arculatának ezeken megfelelő módon kell megjelennie, a dizájnelemeket ezért tökéletes minőségben illik prezentálni.

A hibátlan nyomtatáshoz adunk három tippet.

1. Ne az eszközön spórolj!

Minden cégnek szüksége van nyomtatóra, hol kisebb, hol nagyobb mértékben. Előfordulhat, hogy együttműködő partnernél intézi egy vezető a nagyobb volumenű nyomtatásokat, de a mindennapi feladatokhoz biztos, hogy kell egy eszköz az irodába is. Hosszú távon egyetlen megoldás létezik: minőségi termékeket választani. Az olcsóbb nyomtató később rengeteg többletköltséggel járhat, így folyamatos fejfájást okoz a tulajdonosának. Más a helyzet, ha festékkazettákat, tonereket vásárolsz, ezekből ugyanis az eredeti és az utángyártott verzióknak is megvan az előnye. Előbbi mellett szól a maximális megbízhatóság, utóbbi pedig költséghatékonysága miatt kedvelt változat. Érdemes alaposan utánanézni, melyik típusnál melyiket ajánlják többen.

2. Figyelj a környezetre!

Minden brand számára fontos, hogy odafigyeljen a környezettudatos működésre, és ahol csak lehet, csökkentse a káros melléktermékeket. Ez már a nyomtatásban is lehetséges! Az olyan környezettudatos megoldások, mint például a XEROX WORKCENTRE 3025BI toner, szigorú ellenőrzéseken esnek át, így valósítják meg a lehető „legzöldebb” működést. Nem tűnik ez annyira fontosnak? Pedig az! Egyrészt a céged megítélése miatt, másrészt a jövőnk szempontjából. Ez utóbbi fontosabb minden vállalati érdeknél.

3. Bátran bánj a színekkel!

A céges paletta egyre sűrűbb, minden szakterületen hatalmas verseny megy azért, hogy fennmaradjon, eredményesen működjön egy vállalkozás. Éppen ezért kell megragadni minden lehetőséget, amikor egy cég kitűnhet a konkurenciái közül. Erre remek megoldás az olyan arculat alkalmazása, ahol élénk színek segítenek a célközönségnek a beazonosításban. A HP 912 patron például csodás azúrkék színben is elérhető, ahogyan természetesen a többi alapszín is kapható. Ha színes logóban, fejlécben gondolkodsz a céges nyomtatásoknál, ezzel a megoldással tökéletes minőséget érhetsz el.

A fotó forrása: NewFabrika / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.