Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2020. Május 22. 13:10, péntek | Helyi
Forrás: police

Három órán belül beazonosították a betörőt a rendőrök

Három órán belül beazonosították a betörőt a rendőrök

A nyomozók egy 21 éves mátraverebélyi lakost vettek őrizetbe.

A férfi 2020. május 21-én az éjszakai órákban a mátraverebélyi általános iskola melléképületének ajtajáról a lakatot lefeszítette, majd az épület helyiségeit átkutatta, és onnan több üveg üdítőt tulajdonított el.

A bejelentést követően a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság munkatársai a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 21 éves mátraverebélyi lakost három órán belül beazonosították, elfogták, és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.

2024. Július 16. 09:00, kedd | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 16. 08:39, kedd | Helyi

Rétvári Bence: jól indult a járóbeteg-időpontfoglalás az Egészségablak alkalmazásban.

Az indulás óta napi csaknem ötszáz időpontot foglaltak a betegek az Egészségablak mobilalkalmazással a járóbeteg-szakrendelőkben.