Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. November 25. 19:56, szerda | PR
Forrás: (x)

Három ok, amiért hasznos lehet a hajbeültetés

Három ok, amiért hasznos lehet a hajbeültetés

Növeli az önbizalmat, segít a párkapcsolatok terén, de a lelki egyensúlyt is helyreállíthatja egy hajbeültetés. A férfiakat és nőket egyaránt érintő kopaszodásra megoldást jelentő eljárás előnyeit vettük sorra.

1. Növeli az önbizalmat

A kopaszodás, a hajvesztés nagy teher lehet az élet minden szakaszában, de különösen igaz ez a megállapítás a fiatalokra. A hajhullásra persze léteznek egyéb módszerek, ilyenek a szakmai körökben elismert Gettik hajdúsító termékei, ám egy idő után, egy bizonyos elveszített hajmennyiség felett tartósabb megoldás után kell nézni. A hajbeültetés megoldja ezt kellemetlen a problémát, így azzal, hogy a reggeli tükörbenézésnél a várt látvány fogadja az embert, megnő az önbizalom is. Ez pedig fontos a mindennapok során.

2. Segít a pártalálásban

Egy szerelemben, egy párkapcsolatban fontosak a belső értékek, ám ahhoz, hogy odáig eljussanak a felek, sokszor a testi vonzalomra is szükség van. A kopaszodás van, akinek jól áll, nincs ezzel semmi problémája, másoknak viszont tönkreteszi a közérzetét, bezárkóznak emiatt. A fájdalommentes hajbeültetés nem mindig hoz azonnal változást, az eredmények olykor csak egy bizonyos idő után láthatóak, mégis fontos lépés lehet ez egyénszinten a teljesebb élethez. Ha megoldottunk egy nagy gondot, amely miatt nem éreztük jól magunkat a bőrünkben, a párkapcsolatok terén is várhatunk javulást.

3. Elősegíti a lelki egészséget

A kopaszodás nem betegség, pontosabban van, amikor az, de az általános hajvesztés sokszor genetikai probléma, amire nincs orvosság. Ha más a gond, például a sok stressztől, az egészségtelen életmódtól hullik az ember haja, akkor a kiváló okot kell először megoldani. Ha a testünk egészséges, a hajhullás akkor is okozhat gondot: a lelkünkben. Sokan képesek belebetegedni egy ilyen változásba, különösen a nők dolgozzák fel nehezen, ha csodás hajkoronájuk semmivé lesz. Ezen tud segíteni egy hajbeültetés. A beavatkozás megfizethető összegbe kerül, de az ár nem is kiemelkedően fontos ebben a helyzetben. Ha valaki belebetegszik a kopaszodásba, érdemes rááldozni a szükséges pénzt a probléma megoldására. Ismerjük a mondást: ép testben ép lélek.

A fotó forrása:
Africa Studio / Shutterstock.com

Címkék: haj, hajbeültetés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat