Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2015. Július 31. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: radiofocus

Három korszerű autóbuszt állított forgalomba a nógrádi volán

Három korszerű autóbuszt állított forgalomba a nógrádi volán

Három korszerű autóbusz állt forgalomba a Középmagyarországi Közlekedési Központ Zrt. Salgótarjáni Területi Igazgatóságnál.

Az autóbuszok néhány hete már közlekednek a menetrendszerinti forgalomban, a cég üzemi lapja most a beszerzés hátterét ismertette. Mint kiderült: a sikeres közbeszerzési eljárás nyertese három darab MAN távolsági autóbuszt szállított le. A korszerű és a mai kor komfortigényét kielégítő autóbuszokat a társaság a Salgótarján – Mátraverebély – Budapest viszonylatú, 1020-as vonalon üzemelteti a Salgótarjáni Területi Igazgatóságnál. A három darab, 15 méter hosszúságú, 3 tengelyes járműből 1 darab 2008-ban gyártott, utasterében 62 ülőhely került kialakításra, a másik 2 darab autóbusz 2011-ben gyártott és 58 ülőhellyel rendelkezik. Valamennyi jármű légkondicionált és emelt sebességgel történő közlekedésre alkalmas és mint írják: a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által kidolgozott, az útvonalra vonatkozó menetrendi irányelveknek maradéktalanul megfelelnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 15. 05:25, csütörtök | Helyi

Mit ünneplünk augusztus 15-én? Ma van Nagyboldogasszony napja: ezek a hagyományok, népszokások kapcsolódnak hozzá

Augusztus 15-e Nagyboldogasszony, vagyis Szűz Mária mennybevételének napja, a katolikus egyház legnagyobb Mária-ünnepe, Magyarország patrónájának ünnepe.

2024. Augusztus 14. 22:15, szerda | Helyi

Salgótarján, Tóstrand -16-án, pénteken délután, a KÉT TŰZRAKÓ HELY

teljes felújítása következik. Szanyi Szabolcs, a lelkes csapat, valamint a Hajrá, Salgótarján! Egyesület a mai napon eltávolította a két régi és omladozó építményt.

2024. Augusztus 14. 13:00, szerda | Helyi

Pofátlan(TAN)ítás Nógrádban!!!

A vármegye közútjain rendszeres a dinamikus forgalom-ellenőrzés civil gépjárműből.

2024. Augusztus 14. 08:15, szerda | Helyi

Kánikula.

Sok napsütésre számíthatunk, de helyenként a Dunántúlon és az Alföld déli tájain időnként erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés, és elszórtan futó zápor, zivatar is kialakulhat.