Városlista
2023. február 3, péntek - Balázs

Hírek

2022. November 28. 13:46, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Három körözött férfit tartóztattak le egy nap alatt

Három körözött férfit tartóztattak le egy nap alatt

A Nógrád megyei rendőrök egy nap alatt három férfit fogtak el, akikkel szemben elfogatóparancs volt érvényben.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztály munkatársai 2022. november 27-én 1 óra 20 perckor Salgótarjánban, a Hősök úton vontak ellenőrzés alá egy 27 éves helyi lakost. Az igazoltatás során megállapítást nyert, hogy a férfi ellen a Salgótarjáni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki, valamint az is, hogy a férfit a Salgótarjáni Rendőrkapitányság több vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt körözi.

Ugyanezen a napon 7 óra körül a Szécsényi Rendőrkapitányság munkatársai bejelentés alapján intézkedtek Rimóc belterületén, amelynek során a rendőrök a helyszínen egy 27 éves férfit hallgattak meg. Adatai ellenőrzése során fény derült arra, hogy vele szemben a Miskolci Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel az ellene kiszabott 35.000 forint pénzbírságot nem fizette be, így a hatóság azt 7 nap elzárása változtatta át, amelynek letöltését a megadott határidőig nem kezdte meg.

A Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai november 27-én 13 óra 35 perckor az aszódi vasútállomáson fogták el azt a 20 éves szécsényi lakost, aki ellen a hatóság a napokban fogolyszökés miatt adott ki körözést, mivel a fiatal november 20-án a délutáni órákban a lábára helyezett nyomkövető eszközt levágta, majd a házi őrizet helyéül kijelölt szécsényi lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott. A rendőrök a férfit a Pásztói Rendőrkapitányságra átkísérték, ahol őrizetbe vették, mivel ellene több vagyon elleni bűncselekmény miatt eljárás van folyamatban.

A rendőrök mindhárom férfit elfogták, az illetékes rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették őket.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.