Városlista
2022. augusztus 9, kedd - Emőd

Hírek

2022. Augusztus 04. 11:34, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Hangoskönyvet csinálsz? Vidd hangstúdióba a felvételt!

Hangoskönyvet csinálsz? Vidd hangstúdióba a felvételt!

A passzív jövedelemforrásokat egyre többen ismerik meg és keresik. Ahhoz azonban, hogy valóban tudjunk is pénzt keresni vele, minőségi termékeket kell kínálnunk.

Egy hangoskönyv esetében például sokat segít, ha hangstúdióban veszed fel.

A hangoskönyvek rendkívül népszerűek és a piacuk olyan mértékben nő, ami messze felülmúlja a digitális könyvpiac bővülését. A meditációs vagy motivációs jellegű hangoskönyvek készítését pedig elég könnyen el lehet kezdeni. A sikerhez ugyanakkor sokat hozzátesz egy ismertebb hang vagy egy kiváló minőségű hangfelvétel, ezért érdemes hangstúdió segítségét kérni. Ez sokkal olcsóbb és egyszerűbb, mint gondolnád.

A kis hangstúdiók rugalmasak

A kisméretű hangstúdiók rugalmas feltételekkel és főleg kedvezőbb fizetési konstrukcióban vállalják a hangfelvételek elkészítését. A kis méret ugyanakkor nem jelenti azt, hogy kompromisszumot kellene kötnöd a minőség tekintetében, mert ezek a hangstúdiók is tudnak mindent, amit a nagyobb cégek.

Elvégzik a hangfelvételt, megvágják, keverik, sőt, sokszor még a hangfelvétel elkészítésében is szívesen nyújtanak segítséget. Előfordul, hogy profi szinkronhangokkal is dolgoznak, és ezzel sokat nyerhetsz.

Ismert hangokat is találsz

Vannak olyan kisméretű hangstúdiók, amik ismert szinkronhangokkal is dolgoznak, és egy népszerű hang rengeteget tehet hozzá a hangoskönyved sikeréhez. Képzeld el, mennyivel profibb, ha egy szinkronizálásból élő, profi beszédtechnikával dolgozó művész hangján szólal meg a mondanivalód, mintha olyan ember végezné a felvételt, aki ilyet még soha nem csinált. A profi szinkronszínész emellett kevesebb hibával és gyorsabban dolgozik, ami a nap végén komoly megtakarítást jelent a vágásnál és keverésnél is.

A promóció teszi fel a pontot az i-re

Ha van egy profi terméked, érdemes megfelelő hangsúlyt fektetni a marketingre is, mert enélkül nem ismeri meg a világ, mit alkottál – és elmarad a várva várt profit is. A minimum a közösségi média csatornákon való megjelenés és hirdetés, de emellett kérheted akár marketingügynökség segítségét is a hirdetésben. Profik segítsége nélkül sok pénzt el lehet égetni igen kevés hozammal, de a megfelelően célzott hirdetések sokszorosan meghozzák az árukat.

A hangstúdiókhoz hasonlóan itt szintén érdemes a kisebb, rugalmasabb ügynökségek segítségét kérni, mert alacsonyabb költségekkel dolgoznak és flexibilis feltételeket nyújtanak.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 08. 16:26, hétfő | PR

Újabb takarítási pályázaton nyert a Jánosik Kft.

A világ egyik legnagyobb családi vállalatánál, a mintegy 83 ezer munkavállalót foglalkoztató -

2022. Augusztus 04. 11:41, csütörtök | PR

Csavarkompresszor – a mérnöki precizitású gázsűrítő

Bár a kompresszorok relatíve egyszerű berendezések, a különféle modellek a működési elvüktől függően más-más területekre alkalmasak. Az, hogy ez miért van így, könnyen magyarázható a műszaki adottságokkal is.

2022. Július 22. 15:07, péntek | PR

K&H fenntarthatósági index: fontos, de késhet a karbonsemlegesség

A cégvezetők szerint az orosz-ukrán fegyveres konfliktus hatására a fenntarthatósági törekvéseik késést szenvedhetnek

2022. Július 18. 16:41, hétfő | PR

A Bükkben gondozza az erdőt a Jánosik Kft.

Csaknem 500 hektárnyi területen végeznek természetvédelmi erdőkezelési munkákat a Bükki Nemzeti Parkban a Jánosik és Társai Kft. szakemberei.