Városlista
2023. február 3, péntek - Balázs

Hírek

2022. November 28. 10:34, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Hangolódjunk együtt a szeretet ünnepére

Hangolódjunk együtt a szeretet ünnepére

Fellobbant az első adventi gyertyaláng a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság koszorúján is.

Hagyományteremtő módon rendőrök és civilek közösen állták körbe advent első vasárnapján a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság épülete előtt elhelyezett adventi koszorút, hogy közös gyertyagyújtással kezdjék meg az adventi időszakot és a szeretet ünnepére hangolódást.

Munkatársaink önzetlen munkájával készített koszorú egy kis sziget a következő négy hét rohanásában, ahová a nyugalomra vágyók visszatérhetnek az adventi hetekben és egy pillanatra megállva a hétről hétre fellobbanó gyertya lángjával melegséggel tölthessék meg szívüket.

A hit gyertyáján a láng 2022. november 27-én 15 órakor lobbant fel, majd a négyhetes ünnepi időszak ezt követő három vasárnapján ugyanebben az időpontban gyújtjuk meg az advent jelképeit.

Az ünnep hangulatát zenés műsorral a Blue Blood Brothers zenekar hozta el a rendezvényre. Az ünnepi műsorra kilátogatókat a szervezők forró teával és a Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság jóvoltából apró meglepetésekkel és láthatósági eszközökkel várták.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 30. 10:06, hétfő | Helyi

A hétvége eseményei

Tűz keletkezett egy száz négyzetméteres alapterületű családi házban szombat délelőtt Nógrád településen, a Dózsa utcában. A lángok két helyiségben pusztítottak, valamint a tetőre is átterjedtek, amely három négyzetméteren károsod

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.