Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2017. Március 20. 10:30, hétfő | Helyi
Forrás: police

Hamis rendszámmal és iratokkal közlekedtek

Hamis rendszámmal és iratokkal közlekedtek

Hét személyt hallgattak ki gyanúsítottként a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói.

A jelenlegi adatok alapján egy 44 éves novaji férfi 2015. március 25. és április 1. között egy 50 éves győri, valamint egy 30 éves mezőkövesdi férfinak egy ideiglenes rendszámtáblát, az ahhoz tartozó ideiglenes forgalmi engedélyt és gépjármű indítási naplót adott bérbe. A nyomozás során megállapítást nyert, hogy további négy férfi 2015 márciusa és júliusa közötti időszakban az ideiglenes rendszámtáblát több gépjárműre felszerelte, és az ahhoz tartozó forgalmi engedéllyel és gépjármű indítási naplóval - több alkalommal - részt vett a közúti közlekedésben.

A nyomozás során beszerzett szakértői vélemény alapján az átadott rendszámtábla és annak forgalmi engedélye hamisítvány, továbbá az indítási napló sem az illetékes hatóság által kiadott eredeti okirat.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói a 44 éves E. R.-t 2 rendbeli egyedi azonosító jellel visszaélés, közokirat-hamisítás bűntett, 2 rendbeli hamis magánokirat felhasználás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A hatóság eljárást folytat továbbá 1 rendbeli egyedi azonosító jellel visszaélés és közokirat-hamisítás bűntett, valamint 1 rendbeli hamis magánokirat felhasználás vétség megalapozott gyanúja miatt F. J. 22 éves kartali, P. Z. 30 éves mezőkövesdi, továbbá B. P. 31 éves és H. Zs. 40 éves salgótarjáni, valamint C. T. 50 éves győri és Sz. Gy. 53 éves budapesti lakosok ellen.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az eljárást szakértők bevonásával folytatja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Nyárias meleg, futó záporokkal.

Kezdeti napos időt egyre több gomoly és fátyolfelhő zavarhatja meg.

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő

2024. Május 04. 08:00, szombat | Helyi

Jó idő lesz hétvégén, vasárnap van esély záporokra.

Túlnyomóan napos idő várható. Kezdetben a Dunántúlon lesz több a felhő, néhol eső, zápor is előfordulhat.

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.